Από τις 8:30 έως 16:30 θα μπορούν να ψηφίζουν τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομέμων του Δήμου Θερμαϊκού για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, Επιτροπής Υγιεινής & Ασφάλειας, Εξελεγκτικής Επιτροπής αλλά και αντιπροσώπους για την ΕΔΟΘ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Λογοθέτου 1 – Ν. Επιβάτες).

Υποψήφιοι είναι οι:

α) Για Δ.Σ.:
ΑΓΓΕΛΕΙΔΑΚΗΣ ΜΠΑΛΗΣ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΤΟΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

β) Για Ελεγκτική Επιτροπή
ΜΠΟΥΡΝΟΥΞΟΥΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΙΛΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΧΑΪΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

γ) Για επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας
Ευσταθιάδη Ντίνα – Μαρία
Μαυρίκος Γεώργιος
Τσαβδαρίδης Δημήτριος

δ) Για αντιπροσώπους στην Ε.Δ.Ο.Θ.
ΑΓΓΕΛΕΙΔΑΚΗΣ ΜΠΑΛΗΣ
ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΠΑΠΑΤΟΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι είναι η επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή του διπλώματος οδήγησης ή του ασφαλιστικού βιβλιαρίου υγείας.

Υπεύθυνη για την διενέργεια των εκλογών είναι η Εφορευτική επιτροπή που αποτελείται από τα εξής μέλη: Μοναστηρλή Αλεξάνδρα, Καργάκης Τριαντάφυλλος και Αικατερίνη Γιάγκου


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.