Ενημερωτική ομιλία με θέμα: Η διατροφή στη Μέση και Τρίτη Ηλικία, πραγματοποιείται στις 19 Μαρτίου και ώρα 17.00΄στο ΚΑΠΗ Επανομής.

Είναι γνωστό πως όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουν, τόσο οι θρεπτικές ανάγκες του οργανισμού τους διαφοροποιούνται. Η διατροφολόγος - διαιτολόγος του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας, Μαρία Βάσιου, ως ομιλήτρια της εκδήλωσης, θα δώσει πολύτιμες συμβουλές για τον όγκο και τη συχνότητα σίτισης των ατόμων των ανωτέρω κατηγοριών, ενώ θα απαντήσει σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Αντιδημαρχία Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού και το ΚΕΠ Υγείας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.