Ενημερωτικού χαρακτήρα εκδήλωση υγείας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί στο ΚΑΠΗ Ν. Μηχανιώνας με θέμα "Διαβήτης - Διαχείριση ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη".
Ομιλήτρια θα είναι η κα Ελένη Λογοθέτη, νοσηλεύτρια μέχρι πρόσφατα του ΚΥ Μηχανιώνας, η οποία μετακινήθηκε ήδη μαζί με άλλο νοσηλευτικό προσωπικό, με απόφαση του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, όπως μαθαίνουμε στο ΑΧΕΠΑ (βλέπε εδώ).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το ΚΥ Μηχανιώνας σε συνεργασία με τον Δήμο Θερμαϊκού.

Η κα Λογοθέτη λειτουργούσε ένα από τα σημαντικά εξωτερικά ιατρεία στο Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας παρέχοντας υπηρεσίες ελέγχου και διαχείρισης ασθενών με διαβήτη. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.