Στο χωριό της Ειρήνης θα διασκεδάσουν, στη μουσικοχορευτική εκδήλωσή του, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Φίλων Θερμαϊκού ΑΠΟΛΛΩΝ.
Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 9 μμ στην αίθουσα Αθηνά.
Μάλιστα θα κάνουν αφιέρωμα σε έναν από τους μεγάλους συνθέτες του Μικρασιάτικου και ρεμπέτικου τραγουδιού, τον Παναγιώτη Τούντα.

Ο Παναγιώτης Τούντας (1886 - 1942), που με άλλους μεγάλουςδιαμόρφωσαν το ρεμπέτικο τραγούδι στην Ελλάδα, μας άφησε μια πλούσια παρακαταθήκη τραγουδιών καθώς  συνέθεσε τραγούδια που αποτελούν και σήμερα επιτυχίες, όπως τα Δημητρούλα μου, Η πιο καλή γκαρσόνα, το Χαρικλάκι, Αγαπώ μια Αρμενίτσα, Αερόπλανο θα πάρω και πολλά άλλα. 

Επιτυχίες του συνθέτη θα ερμηνεύσουν τα μέλη του Συλλόγου: Ευγενία Αργυροπούλου, Γιώργος Κολέσης, Μαρία Νικολοπούλου και Βασίλης Ραπτόπουλος.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.