Του Γιώργου Νικολαΐδη

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε και διεξήχθη αυτό το τελευταίο Σαββατοκύριακο (8 & 9.2) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο στην Περαία. Αυτή ήταν η επωνυμία ενός τουρνουά, η επιτυχία του οποίου θα μείνει αλησμόνητη στην μνήμη όλων όσων το παρακολούθησαν. Ειδικά όμως των παιδιών που συμμετείχαν και των οποίων οι ικανότητες μα και το αθλητικό πνεύμα, ήταν και παρέμειναν μέχρι το τέλος απαράμιλλα. 

Διοργανώθηκε από τον «ΑΙΑΝΤΑ» ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ( και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Θερμαϊκού και του ΔΗΠΠΑΚΥΘ ), ενός αθλητικού συλλόγου που από τότε που ιδρύθηκε , το 2004, έχει να επιδείξει πάμπολλες ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες στο τραμπολίνο και στην ενόργανη γυμναστική . 

Η πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών, γονέων, προπονητών και τεχνικών, παραγόντων του Ελληνικού Αθλητισμού και άλλων φίλων του αθλήματος καθώς και ο ενθουσιασμός των παιδιών, έκαναν το γυμναστήριο για δύο ημέρες τόπο συναγωνισμού και χαράς. 


Συγχαίρουμε τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριές μας για την αγάπη προς το άθλημά τους, τις συνεχείς προσπάθειές τους και τις καλές τους επιδόσεις. 
Οι αγώνες μεταδόθηκαν για πρώτη φορά σε Live streaming. 

Οι βραβευθέντες για την πολύχρονη προσφορά τους, εθελοντές του "ΑΙΑΝΤΑ", ευχαριστούμε μέσω του (υπο)γράφοντος το Δ.Σ. του Ομίλου για την αναγνώριση των προσπαθειών και του έργου μας.

Οι Σύλλογοι που συμμετείχαν είναι οι:

1. Α.Γ.Σ ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

2. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ

3. EVROTRAMP ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

4. Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ

5. Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ

6. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ

7. ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

8. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

9. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

10. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

11. ΓΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

12. ΓΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

13. ΓΟΚ ΙΚΑΡΟΙ

14. ΔΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

15. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

16. ENCHOKERYAZOVΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

17. ΕΡΑΤΩ ΞΑΝΘΗΣ

18. ΕΡΜΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

19. ΖΕΥΣ ΣΥΚΕΩΝ

20. ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

21. ΝΙΚΟΦΟΡΟΣ ΔΑΦΝΗΣ

22. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

23. ΧΑΡΑΥΓΗ ΝΑΟΥΣΑΣ

24. Γ.Ο. ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Δείτε το σχετικό μας βίντεο








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.