Ο Paul Thomsen, το στέλεχος 
του ΔΝΤ, δολοφόνος  της Ελλάδας, αποχωρεί με σύνταξη άνω των 18.000 δολαρίων. Συνέβαλε, μαζί με τους Γερμανούς ηγέτες, στο θάνατο χιλιάδων Ελλήνων που αυτοκτόνησαν και στην καταστροφή της ζωής εκατομμυρίων Ελλήνων. 
Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες συνταξιούχους ζουν σήμερα σε συντάξεις λιγότερων από 500 ευρώ, σε μια χώρα όπου οι τιμές είναι ίδιες με αυτές στη Γαλλία ή τη Γερμανία και το δίκτυο κοινωνικής προστασίας πολύ χειρότερα. 

Όλες οι εκτιμήσεις του Thomsen έχουν αποδειχθεί λανθασμένες. Στην πραγματικότητα, δεν ήταν λάθη, ήταν αναγκαία η συνέχιση του προγράμματος "εκτέλεσης" της Ελλάδας και του λαού της, από μια συμμαχία της «αυτοκρατορίας των οικονομικών» και των γερμανικών και άλλων ευρωπαϊκών ελίτ μέσω της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.

DK


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.