Πρωτόγνωρες εικόνες αυταρχισμού και καταστολής εκτυλίσσονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στα ακριτικά νησιά μας του Βόρειου Αιγαίου, Χίο και Λέσβο.
Απόβαση ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ με σκοπό την ποδηγέτηση της αντίστασης  του λαού στα νησιά, που σύσσωμος αντιστέκεται στην επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη για δημιουργία των κλειστών δομών για του αυξημένου αριθμού μεταναστών που έχουν συσσωρεύσει στα νησιά μας.

Εικόνες μάχης της κυβέρνησης με τον "εχθρό λαού" που το μόνο που κάνει είναι να υπερασπίζεται τη γη του, τη ζωή του, την επιβίωση, την αξιοπρέπειά του.

Οι ακρίτες που υποδέχθηκαν από το '15 με ανοιχτές αγκαλιές τους πρόσφυγες αδυνατούν πλέον να δεχθούν άλλους σε μια κατάσταση που έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητά του.

Και η κυβερνητική απάντηση είναι η άσκηση μια νέα μορφής κατατρομοκράτησής τους για να στήσουν κλειστές δομές που όπως λένε οι κάτοικοι δεν θα δεχθούν.

Οι κάτοικοι μιλάνε για πόλεμο με την κυβέρνηση και τους πραιτωριανούς της των ΜΑΤ.

Τα βίντεο περιγράφουν λαφυρά την κατάσταση που καταλύει την εθνική ενότητα σε ελλαδικές περιοχές που χρόνια τώρα δοκιμάζονται από επαλάσεις (μεταναστών πριν  Ματατζήδων σήμερα).




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.