Το διαβάσαμε σε πολλά ξένα και δικά μας sites τις τελευταίες μέρες.

Κατ' αυτά ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, προτίθεται να λανσάρει εμφυτεύσιμη κάψουλα με «ψηφιακά πιστοποιητικά» που θα φανερώνουν ποιος έχει δοκιμαστεί για τον κορωνοϊό και έχει εμβολιαστεί εναντίον του.

Υποτίθεται πως ο 64χρονος ερευνητής και οικονομικός μεγιστάνας το αποκάλυψε απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την πανδημία του COVID-19 Coronavirus.

Ο Gates φέρεται μάλιστα να απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και είπε: "Τελικά θα έχουμε κάποια ψηφιακά πιστοποιητικά για να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει ή δοκιμαστεί πρόσφατα ή πότε έχει εμβολιασθεί".

Τα «ψηφιακά πιστοποιητικά» αναφέρεται ότι είναι ανθρώπινο-εμφυτεύσιμα «QUANTUM-DOT TATTOOS» που οι ερευνητές του MIT και του Πανεπιστημίου του Rice εργάζονται για να κρατήσουν τα αρχεία εμβολιασμού. Ήταν πέρυσι τον Δεκέμβριο, όταν επιστήμονες από τα δύο πανεπιστήμια αποκάλυψαν ότι δούλευαν σε αυτά τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων αφού ο Bill Gates τους απευθύνθηκε για την επίλυση του προβλήματος της ταυτοποίησης εκείνων που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελών με βάση τη ζάχαρη που περιέχουν εμβόλιο και φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες με βάση το χαλκό που είναι ενσωματωμένες σε βιοσυμβατές κάψουλες μικρής κλίμακας. Αφού τα μικροσφαιρίδια διαλύονται κάτω από το δέρμα, αφήνουν τις εγκλωβισμένες κβαντικές στιγμές των οποίων τα πρότυπα μπορούν να διαβαστούν για να αναγνωρίσουν το εμβόλιο που χορηγήθηκε.

Τα τατουάζ με κβαντικά τελεία πιθανότατα θα συμπληρωθούν με την άλλη επιχείρηση του Bill Gates που ονομάζεται ID2020, ένα φιλόδοξο έργο της Microsoft για την επίλυση του προβλήματος πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπων που ζουν χωρίς επίσημα αναγνωρισμένη ταυτότητα. Το ID2020 επιλύει αυτό μέσω της ψηφιακής ταυτότητας. Επί του παρόντος, ο πιο εφικτός τρόπος υλοποίησης της ψηφιακής ταυτότητας είναι είτε μέσω εμφυτευμάτων smartphones είτε RFID μικροτσίπ. Το τελευταίο θα είναι η πιθανή προσέγγιση του Gates όχι μόνο λόγω σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, αλλά και επειδή για πάνω από 6 χρόνια το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί ένα άλλο έργο που ενσωματώνει ανθρώπινα εμφυτεύσιμα εμφυτεύματα μικροτσίπ. Αυτό το έργο, το οποίο πρωτοστάτησε και από το MIT, είναι ένα εμφύτευμα μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων που θα επιτρέψει στις γυναίκες να ελέγχουν τις αντισυλληπτικές ορμόνες στο σώμα τους.

Όσον αφορά το ID2020, για να το δούμε, η Microsoft έχει σχηματίσει συμμαχία με τέσσερις άλλες εταιρείες, Accenture, IDEO, Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller. Το έργο υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και ενσωματώθηκε στην πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη.

=================================

Διατηρούμε πολλές επιφυλάξεις για τα παραπάνω γραφόμενα, επειδή δεν έχουμε στη διάθεσή μας τα αντίστοιχα λινκς.

Διαβάσαμε πως το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates χρηματοδότησε σχετική έρευνα ομάδας, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine για την ταχεία και ανώνυμη ανίχνευση του ιστορικού εμβολιασμού ασθενών στην "φιλάνθρωπη" προσπάθειά τους για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας και της ιλαράς μέσω εμβολιασμών.

Παρ' όλα αυτά όμως θεωρούμε πως ο πυρήνας σχετικής προβληματικής εντάσσεται σε φουτουριστικές προσεγγίσεις αλλά και μελέτες από πανεπιστήμια που θα επιχειρήσουν στα επόμενα χρόνια να αλλάξουν την ζωή μας.

Με τυράκι τον έλεγχο του εμβολιασμού των παιδιών, όπου γης,  θα επιχειρηθεί να γίνει κατορθωτός ο πλήρης έλεγχος της ανθρωπότητας από μια κάστα ανθρώπων που θα ελέγχουν τις ελευθερίες μας, τις κινήσεις μας, τη ζωή μας.


Και για τους πολύ δύσπιστους έχουμε ένα βιντεάκι για τις εμφυτεύσεις από ρεπορτάζ στο skai. Κάπως έτσι θα μας το πλασσάρουν αρχικά. Δείτε το:Μια από τις αρχικές πηγές της "είδησης" εδώ
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

 1. Φριτουμε στην ιδεα εμφυτευματων και μαλιστα απο ον κ.Μπιλ
  Καθε δυο ημερες θα θελουν απντειτ
  Υποχρεωτικο αντβαιρους
  Θα συνεργαζονται δυσκολα με αλλα λειτουργικα
  Θα ζητανε συνεχως κωδικους χρησης και επιβεβαιωτικα αγορων
  Θα ειναι κατασκευασμνα στη Τουρκια (μπλιαχ)
  ,,Αστο καλυτερα κ.Μπιλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.