Μπορεί να άργησε αλλά επιτέλους κινήθηκε η διαδικασία διερεύνησης της προβολής και προώθησης της αμφίβολου αποτελεσματικότητας ή και επικίνδυνου ( ; ) σκευάσματος που διαφημίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος, επικεφαλής του κόμματος της "Ελληνικής Λύσης".

Ο τύπος αυτός που προκειμένου να κερδίσει από την διάθεση του σκευάσματος "Βυζαντινό", δικής του προφανώς σύνθεσης ισχυρίζεται ότι "με τη “Βυζαντινόν”, με μία επάλειψη το πρωί, με μία το μεσημέρι, με μία το βράδυ δεν φοβάστε τίποτα", προκάλεσε ευτυχώς αναφορά για το θέμα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής που κατατέθηκε στο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Βασίλη Πλιώτα.


Ο κ. Πλιώτας , διαβίβασε την αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να προχωρήσει στις δικές του ενέργειες.


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής στην αναφορά του, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι "με τους επίμαχους ισχυρισμούς για τις δήθεν προστατευτικές ιδιότητες της εν λόγω κρέμας από τον επικίνδυνο ιό, ο κ. Βελόπουλος αποβλέπει στην αύξηση των πωλήσεων αγνοώντας επιδεικτικά τις επίσημες οδηγίες των υγειονομικών αρχών της χώρας, που είναι οι μόνοι αρμόδιοι για να υποδείξουν μέτρα προστασίας για τον πληθυσμό. Κατά αυτό τον τρόπο θέτει σε σοβαρή έκθεση όσους τον εμπιστευτούν και κατ' επέκταση σε διακινδύνευση τη δημόσια υγεία".


Σχετική ανάρτηση:
Βελόπουλος: Έχει Τη Λύση Δια Πάσαν Νόσον Και Πάσαν Μαλακίαν - Για Τον Κορονοϊό Συνιστά Βυζαντινό (Αλοιφή)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.