Με κύριο μήνυμα μένουμε_κοντά στον επαγγελματία και στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης #DigitalSolidarityGR, μία ομάδα νέων ανθρώπων με έδρα τη Θεσσαλονίκη και συμμετοχή άλλων από Αθήνα, Ιωάννινα, Ηράκλειο & Ξάνθη προσφέρουν εντελώς δωρεάν υπηρεσίες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι επιχειρήσεις που πλήττονται από τα απαραίτητα μέτρα, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 θα έχουν τη δυνατότητα επαγγελματικής υποστήριξης από μία ομάδα ανθρώπων που ειδικεύεται στα social media και την επικοινωνία.

Λιανεμπόριο, Εμπορικά καταστήματα, Εστίαση, Φιλοξενία, Αισθητική/Κομμωτική, Γυμναστήρια και δεκάδες επαγγέλματα που αυτή τη στιγμή παραμένουν κλειστά ή υπό ειδικό καθεστώς λειτουργίας μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια συμπληρώνοντας την αίτηση εδώ https://bit.ly/2U42gJU εντελώς δωρεάν και χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση επικοινωνήστε μαζί μας στο 231 30 55 015, 697 177 1941 ή στο info@sharesa.gr

O Κωνσταντίνος Καλαμίδας επικεφαλής της ενέργειας αυτής δήλωσε σχετικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τα εξής:

Δεν σας κρύβουμε πως και εμείς τις πρώτες μέρες ως άνθρωποι της αγοράς μουδιάσαμε στον άκουσμα των αυστηρών μέτρων. Ωστόσο σκεφτήκαμε γρήγορα πως τη δεδομένη χρονική στιγμή οι επιχειρήσεις οφείλουν όσο τίποτε άλλο να μην χάσουν την επικοινωνία με τον πελάτη/επισκέπτη τους. Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε και να σχεδιάσουμε από κοινού δημοσιεύσεις που θα κλείσουν τη «φυσική» απόσταση που έχουν οι επιχειρήσεις με το κοινό τους. Ας αποδείξουμε πως ο όρος κοινωνική ευθύνη μπορεί να γίνει σημαία όλων, για το καλό όλων μας».

Αίτηση Συμμετοχής




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.