Όπως διαβάζουμε στο Messinialive.gr ένα φωτεινό αντικείμενο εμφανίστηκε χθες λίγο μετά τις 9 στον ουρανό της Καλαμάτας, πάνω από την περιοχή της Βέργας. Ωστόσο το φωτεινό αντικείμενο δεν ήταν στατικό, αλλά άρχισε να κινείται ακανόνιστα για αρκετή ώρα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε.




Οι κάτοικοι της περιοχής που το αντιλήφθηκαν αναστατώθηκαν και οι θεωρίες συνωμοσίας “πήραν φωτιά”, στα social media. Τι εξωγήινο σκάφος, τι drone κατασκοπευτικό, οι ιδέες που έπεσαν πολλές.
Το MessiniaLive επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά δεν γνώριζαν κάτι, ούτε υπήρχε κάποιο σχέδιο νυχτερινής πτήσης για την περιοχή. Το αξιοσημείωτο πάντως ήταν ότι το φωτεινό αντικείμενο φαινόταν από διάφορες περιοχές της πόλης της Καλαμάτας, ενώ το “συνέλαβαν” και οι live web κάμερες του kalamata meteo club, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε.





Το φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από μία ώρα στην περιοχή και μετά εξαφανίστηκε. Όπως αποτυπώνεται και στις εικόνες από τις live web κάμερες, το φωτεινό αντικείμενο υπάρχει στο 21.54 όπως λίγη ώρα αργότερα (ώρα






Ωστόσο, η εξαφάνισή του δεν ήταν οριστική αφού επανεμφανίστηκε σε άλλη θέση, ανοιχτά από το λιμάνι της Καλαμάτας (ώρα 23.39)



Το φωτεινό αντικείμενο διακρίνεται τέρμα αριστερά




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.