Εκφράζει την ευγνωμοσύνη της και ράβει μάσκες για τους εργαζόμενους του Δήμου. 

Περίσσεια αγάπης και αλληλεγγύης από γυναίκα - κάτοικο του Δήμου Θερμαϊκού που «Μένει Σπίτι» και αξιοποιεί το χρόνο της δημιουργικά και, κυρίως, χρήσιμα.

Πρόκειται για την κα Σουλτάνα Καραγκεντσίδου, η οποία αποφάσισε ν’ αναλάβει δράση όταν πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ για την έλλειψη μασκών, αλλά και τα φαινόμενα αισχροκέρδειας στο εμπόριο.

Έτσι, προμηθεύτηκε το κατάλληλο βαμβακερό ύφασμα, χρησιμοποίησε την τέχνη της κοπτικής – ραπτικής, που γνωρίζει από παλιά, και έραψε εκατό (100) μάσκες, τις οποίες προσέφερε στους εργαζόμενους του Δήμου.

«Έβλεπα στο δρόμο πεταμένες μάσκες μιας χρήσης να επιβαρύνουν το περιβάλλον που ζούμε, αφού οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα έχουν διπλή δουλειά να κάνουν αυτές τις δύσκολες μέρες», τονίζει η κα Καραγκεντσίδου και συνεχίζει: «θέλησα να βοηθήσω στο έργο του και τον Δήμαρχο της καρδιάς μας διότι νιώθω πως μας νοιάζεται και αυτός».

Η εθελόντριά μας παρέδωσε στον Δήμαρχο και ένα πακέτο με ενισχυμένες μάσκες για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, που εκτίθενται περισσότερο στον Covid-19.

Εξαίροντας την κοινωνική πρωτοβουλία της δημότισσάς μας, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, την ευχαρίστησε θερμά και επεσήμανε πως «πράξεις όπως αυτές συμβάλλουν στη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Σε αυτή τη μάχη με τον κορωνοϊό σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Κανείς δεν περισσεύει».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.