Παρακολουθώ από απόσταση την κατρακύλα. Μέρες τώρα. Δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε. Ποιος έριξε την ιδέα. Ποιος έδωσε την εντολή πιθανά. Την άδεια. 

Πως μπορεί να πάρθηκε μια τέτοια απόφαση. Να μιλήσει σε εκπομπή για τη δικαιοσύνη ο άνθρωπος που καταδικάστηκε ΙΣΟΒΙΑ. Έχει κριθεί ένοχος για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. ΙΣΟΒΙΑ φίλε μου για τα εγκλήματα σε βάρος μιας πόλης. 

Ο άνθρωπος αυτός που επί των ημερών του η δημοτική τηλεόραση αποτελούσε το χώρο εξαγνισμού και ηρωϊοποίησης του επιστρέφει σε νέες περιπέτειες. Καλεσμένος σε εκπομπή. 

Θεωρώ ότι είναι μια από τις ατυχέστερες στιγμές στην ιστορία της δημοσιογραφίας της πόλης. Τον αποδεδειγμένα εγκληματία δεν τον δικαιώνεις με κανένα τρόπο. Τον παραδίδεις στη λήθη και την κρίση της Ιστορίας. 

Είναι προσβολή για όσους πάσχισαν να ξεσκεπαστεί το σκάνδαλο και να απαλλαγεί η πόλη από την κόπρο του Αυγείου. 

Για τους δημοσιογράφους που έγραφαν επί χρόνια, που ξεσκέπαζαν με κίνδυνο της επαγγελματικής τους ζωής, σε μια εποχή παντοδυναμίας του Β.Π. 

Είναι όνειδος. Λυπάμαι πολύ για τη δημοτική τηλεόραση. Ειλικρινά.


πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.