Του Σ. Λ.

Αντικείμενο ψυχιάτρων, ή τέλος πάντων κάποιων επιστημόνων που μπορεί να αναλύσουν την ατομική ψυχοσύνθεση, είναι το γεγονός ότι κάποιοι δημοσιογράφοι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου, αν ολοφάνερα αυτογελοιοποιούνται,

Από την πλευρά μου, η μόνη απορία, γι' αυτούς τους δημοσιολόγους, είναι γιατί δεν τηρούν έστω και κάποια προσχήματα ώστε να μην γίνεται ολοφάνερο ότι αποτελούν μίσθαρνα όργανα στον κυβερνητικό προπαγανδιστικό μηχανισμό΄.

Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, enikos.gr.
Η κατασκευασμένη "είδηση", που παρουσιάζεται σαν δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, βασίστηκε σε μια δήλωση που έκανε ο Λιμενάρχης Ηρακλείου, Ευθύμης Δουβής, σύμφωνα με την οποία "στο λιμενοβραχίονα της πόλης κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα δύο χιλιάδες άτομα"!

Για να θεωρήσει μάλιστα ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ του, ο συντάκτης αυτής της γελοιότητας παραθέτει "εικόνες που δημοσιεύουν τα τοπικά ΜΜΕ".
Και εδώ είναι που τρελαίνεσαι, αναλογιζόμενος πόσο ηλίθιους θεωρούν τους αναγνώστες τους, τα "έγκυρα" ΜΜΕ. Στις φωτογραφίες διακρίνονται 2-3 δεκάδες πολιτών που κάνουν τον περίπατο τους, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Κι όλα αυτά για να δικαιολογηθεί ακόμα ένα μέτρο πειθάρχησης της τοπικής κοινωνίας: "Οι εικόνες συνωστισμού στον βόρειο λιμενοβραχίονα (Κούλε) του Ηρακλείου, που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, οδήγησαν τις λιμενικές αρχές στην απόφαση να απαγορευτεί η πρόσβαση σε αυτόν", αναφέρει η εισαγωγή του δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα enikos.gr.


Μας κατέστρεψαν τις ζωές μας, ξευτέλισαν και κάθε ψήγμα αξιοπιστίας που είχε απομείνει στην καθεστωτική δημοσιογραφία.

πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.