Μια σημαντική εθελοντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει και συντονίζει το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θερμαϊκού, αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα αλλά και για τους δημότες του δήμουμας εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θερμαϊκού, αναγνωρίζοντας τις επιδράσεις που πλήττουν κάθε πολίτη, βρίσκεται σε εγρήγορση και ετοιμότητα να αντιμετωπίσει τις νέες κοινωνικές ανάγκες που προκύπτουν από την παρούσα επιδημιολογική κρίση.

Στα πλαίσια αυτά, Ειδικοί Επιστήμονες της Εθελοντικής Ομάδας του Κέντρου Κοινότητας (Παιδοχειρουργός, Ιατρός Παθολόγος, Ψυχίατρος, Ψυχολόγος, Κοινωνικός Λειτουργός, Δικηγόρος, Οικονομολόγος), θα παρέχουν Δωρεάν καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Θερμαϊκού που το έχουν ανάγκη, σε θέματα όπως :

· Ιατρικές συμβουλές

· Ψυχικές διαταραχές

· Ψυχολογική / συμβουλευτική υποστήριξη

· Ενδοοικογενειακή Βία

· Διαχείριση Νομικών Υποθέσεων

· Οικονομικά, Λογιστικά, Τραπεζικά ζητήματα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας 23920 25887 ή στο email:kkthermaikos@gmail.com από Δευτέρα έως Παρασκευή ( 8.00 –-14.00)

Δεν Είσαι Μόνος Σου!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.