Η μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής Τζούντι Μάικοβιτς λέει πολλά που πολλοί δε γνωρίζαμε… Υποκλινόμαστε στη γενναιότητα αυτής της γυναίκας και ανεβάζουμε τη συνέντευξη που έδωσε τιμώντας τους αγώνες και την αυταπάρνηση ενάντια σε διώξεις που της ασκήθηκαν από το επιστημονικό και δικαστικό κατεστημένο της δήθεν χώρας  της Ελευθερίας.
Δείτε το πριν το κατεβάσουν και από την πλατφόρμα που το φιλοξενεί. Ήδη το you tube το έχει κατεβάσει από καιρό.
Από τις συστημικές πλατφόρμες δεν περνάει πλέον τίποτα αντίθετο με τις καθιερωμένες νόρμες .....

* Από αυτόν τον ιστότοπο θα περνάνε απόψεις που φαντάζουν αιρετικές για του υπασπιστές της κατεστημένης νομιμότητας και της Παγκόσμια Τάξης Πραγμάτων, όπως έχουμε δεσμευτεί. Ανεξάρτητα αν στοιχειοθετούνται με αποδείξεις.
Η δημοκρατία χρειάζεται όλες τις φωνές .....



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Αφού έχετε αυτό το τοσο σημαντικό βίντεο, παρακαλώ ανεβάστε το στο newtube ή στο bitchute για να μπορούμε να το προωθούμε και να το ανεβάζουμε συνέχεια όταν το κατεβάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα τόσο σημαντικό βίντεο, παρακαλώ ανεβάστε το στο newtube ή bitchute στο για να μπορούμε να το προωθούμε συνέχεια και να το ανεβάζουμε όταν το κατεβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.