Σταυροφόροι; Σύγχρονοι «Ρομπέν των (διαδικτυακών) δασών» ή κυνηγοί επικηρυγμένων διακινητών ψευδών ειδήσεων; Τα ελληνικά Hoaxes ξεκίνησαν πριν από χρόνια, δειλά αλλά μεθοδικά, μια προσπάθεια ενημέρωσης του ιντερνετικού κοινού αναφορικά με τους κινδύνους από τη διάδοση των περίφημων fake news.

Ο καιρός πέρασε και το αρχικά ανέμελο και «ελαφρολαϊκό» ανάγνωσμα άρχισε να αποκτά οπαδούς, αλλά και ευθύνες. Μέσα από την ανάγκη συνεχούς τροφοδοσίας «αποκαλυπτικών» ειδήσεων, οι ανώνυμοι αρθρογράφοι άρχισαν να αγριεύουν! Η έρευνα έδωσε τη θέση της στην άποψη, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε είδηση ξεπερνούσε τα στενά όρια της διαδικτυακής πολιτικής ορθότητας να «τιμωρείται» παραδειγματικά από τους ατρόμητους υπερασπιστές της ηλεκτρονικής… Θέμιδος.

Κάπως έτσι, έφτασαν στο σημείο να αμφισβητούν και το δημοσίευμα της «δημοκρατίας», στο οποίο ο μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος και μηχανικός περιβάλλοντος δρ Θεόδωρος Μέτσης δήλωσε πως οι συχνότητες της τεχνολογίας 5G επηρεάζουν αρνητικά την απορρόφηση οξυγόνου στον οργανισμό και, κατ’ επέκταση, την εξέλιξη του κορονοϊού.

Ο ερευνητής Θεόδωρος Μέτσης
Ως γνήσιοι απόγονοι… ιεροεξεταστών, αδυνατούν να συλλάβουν πώς μια τεχνολογία που λειτουργεί με τέτοιους όρους μπορεί να βλάψει την υγεία των ανθρώπων. Αντίθετα, επιλέγουν χωρίς δισταγμό να κουνήσουν επιδεικτικά το δάχτυλο όχι απέναντι στη «δημοκρατία», αλλά σε επιστήμονες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην αποκάλυψη της αλήθειας και την προστασία του πληθυσμού από τα… καλούδια της τεχνολογικής επανάστασης.

«Ενημερώθηκα για διάφορες δημοσιεύσεις με στόχο να σπιλώσουν ρεπορτάζ που η εφημερίδα σας είχε την ευαισθησία να φιλοξενήσει, με αποκλειστικό στόχο την ενημέρωση και ειδικά την προστασία του πολίτη. Είναι ανάξιο λόγου να αναφερθώ στις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις που στερούνται ολοσχερώς επιστημονικής τεκμηρίωσης και που κάποιοι αρθογράφοι εμφανίζονται παντογνώστες για όλα τα θέματα» δηλώνει ο δρ Μέτσης, αναφερόμενος στην ανάρτηση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Όπως εξηγεί, η γνωστοποίηση των κινδύνων που προκύπτουν από το 5G δεν έχει στόχο να φοβίσει τους αναγνώστες, αλλά να τους ενημερώσει για την ασφαλή χρήση και τις επιπτώσεις από ενδεχόμενη κατάχρηση τόσο του χρήστη όσο και του παρόχου.

«Αυτήν την ενημέρωση θα έπρεπε να είχαν κάνει τα υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Ως προς το δεύτερο, έχουμε πάρει απάντηση με την επιστολή της 9/1/2019 μέσω του Τμήματος Νομικής Υποστήριξης και Κοινοβουλευτικού ελέγχου της Βουλής ότι οι “σχετικά με τις βιολογικές επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας είναι εκτός του ορίου των αρμοδιοτήτων, αλλά και του γνωστικού αντικειμένου” και εκ του περιεχομένου αυτής της επιστολής απαλλάσσεται, τυπικά μόνο, των ευθυνών του» σημειώνει, τονίζοντας πως από το υπουργείο Υγείας δεν υπάρχει καμιά απολύτως απάντηση έως τώρα.
Γνωμάτευση-ντοκουμέντο για την υποξία σε ασθενείς με Covid

Για την επιστημονική τεκμηρίωση και χωρίς υπεκφυγές, η «δημοκρατία» παραθέτει τα αποτελέσματα της γνωμάτευσης του πνευμονολόγου Ανδρέα Γιαννουλόπουλου, σύμφωνα με την οποία η ΗΜΑ (Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία) των 60GHz – 5G επιδεινώνει την αναπνευστική λειτουργία των πασχόντων από Covid-19.

«Ο μηχανισμός της βλαπτικής επίδρασης στην κλινική εικόνα των αρρώστων είναι το γεγονός ότι το μοριακό οξυγόνο του ατμοσφαιρικού αέρα απορροφά μεγάλες ποσότητες ενέργειας από την ακτινοβολία στη συχνότητα των 60 GHz. Η ενέργεια αυτή συγκεκριμένα προκαλεί αναδιάταξη των ηλεκτρονίων του μοριακού οξυγόνου και ιδιαίτερα του κοινού ζεύγους που συγκροτούν τον ομοιοπολικό δεσμό και σχηματίζεται το μόριο του οξυγόνου.

Αλλάζουν θέση τα ηλεκτρόνια στις διάφορες στιβάδες, τροποποιούνται τα spin με αποτέλεσμα το Ο2 που εισπνέεται από τους ασθενείς με κορονοϊό και φτάνει στις πνευμονικές κυψελίδες να μην έχει την κατάλληλη ηλεκτρονική διαμόρφωση για να συνδεθεί με την αιμοσφαιρίνη του αίματος και να παραχθεί οξυ-αιμοσφαιρίνη.

Επίσης, η ενέργεια της συχνότητας 60 GHz προκαλεί δονήσεις, περιστροφικές κινήσεις στα μόρια του οξυγόνου, με αποτέλεσμα τη δυσκολία να συνδεθεί με την αιμοσφαιρίνη του φλεβικού αίματος προς οξυ-αιμοσφαιρίνη. Στη συνέχεια, όποια ποσοστά οξυγόνου συνδεθούν με την αιμοσφαιρίνη και δημιουργηθεί οξυ-αιμοσφαιρίνη και φτάσει με την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς και τα κύτταρα του σώματος δεν αναδιανέμεται εύκολα και δεν αποδίδεται το οξυγόνο για να οξυγονώσει τα κύτταρά μας.

Τελικά με αυτούς τους βλαπτικούς μηχανισμούς που προκαλούνται από τη συχνότητα των 60GHz προκαλείται στους πάσχοντες υποξαιμία/υποξία, διεγείρεται το κέντρο της αναπνοής του εγκεφάλου και έχουν αίσθημα δύσπνοιας και αναπνευστικής δυσχέρειας, που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη σοβαρής αναπνευστικής ανεπάρκειας και να απαιτείται διασωλήνωση του ασθενούς και ΜΕΘ».


πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.