Με επιστολή του προς την Πλεύση Ελευθερίας και την Επικεφαλής της, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παμμακάριστος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την δωρεά της Πλεύσης Ελευθερίας προς το Νοσοκομείο, στο πλαίσιο της απόφασής της να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας διαθέτοντας την χρηματοδότηση τριών μηνών στον αγώνα κατά της Πανδημίας.

Ακολουθεί το κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής:

"Ευχαριστούμε πολύ το κόμμα «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», το οποίο μετά από πρόταση της Επικεφαλής του, κυρίας Κωνσταντοπούλου Ζωής, επιδεικνύοντας αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης ενισχύει με τη δωρεά του, την ποιοτικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου μας στον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές στιγμές για τη δημόσια υγεία ως κέντρο αποκλειστικής νοσηλείας ασθενών με COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό η δωρεά σας, αποτελούμενη από τα παρακάτω είδη: τρεις (3) νοσοκομειακές κλίνες για χρήση ΜΕΘ και ΜΑΦ, με τα στρώματά τους και δύο (2) κλιβάνους σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου μας (7η Τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ., με θέμα ΕΗΔ 2Ο, της 13-4-2020) έγινε αποδεκτή. Τέτοιες ενέργειες που διακρίνονται από ευαισθησία και κοινωνική προσφορά προς το συνάνθρωπο θα πρέπει να αποτελούν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση.

Εξαίρουμε τη συνεισφορά και την κοινωνική ευαισθησία του κόμματος «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουμε την άοκνη προσπάθεια με γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας γνωρίζοντας πως έχουμε άξιους συνοδοιπόρους.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Θρασύβουλος Ν. Λαδόπουλος"






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.