Πριν από πέντε μέρες πραγματοποιήθηκε ένας σημαντικός καθαρισμός της παραλίας από το Αγγελοχώρι έως και τη Ριβιέρα από εθελοντές αλλά και της θαλάσσιας περιοχής του λιμανιού από την isea, με δύτες.

Με εμπνευστή την isea και τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγγελοχωρίου συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών.

Εδώ και πέντε μέρες όμως τα σκουπίδια ανέμεναν στοιβαγμένα χωρίς να γίνει η αποκομιδή των σάκων από τον τόπο που τα συγκέντρωσαν οι εθελοντές.



Έτσι εύλογο το παράπονο του Βαγγέλη Μίχου (αντιγράφουμε από τον τοίχο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου):
Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος σήμερα.Εμείς κάναμε αυτό που νοιώθαμε ως υποχρέωση για τον τόπο μας και καθαρίσαμε το παραλιακό μέτωπο, συγκεντρώνοντας μεγάλο όγκο σκουπιδιών.Μέχρι και σήμερα ο δήμος δεν βρήκε τρόπο να τα παραλάβει, με κίνδυνο να σκορπίσουν στο πρώτο μπουρίνι μέσα στις εγκαταστάσεις της αλυκής, με καταστροφικά αποτελέσματα.Όταν η δημοτική αρχή δεν συμπαρίσταται σε τέτοιες πρωτοβουλίες, πως να συνεχίσεις να τις οργανώνεις και να γίνουν προτεραιότητα στην καθημερινότητά μας;Κρίμα και πάλι κρίμα.

Και ευτυχώς εκεί που δεν φτάνει ο Δήμος επεμβαίνουν για άλλη μια φορά οι ιδιώτες (ξανααντιγράφουμε):
Όπου δεν φτάνει ο δήμος φτάνει η ιδιωτική πρωτοβουλία.Activ sport club. Δηλαδή Σίμος Ναλμπαντογλου και Πασχάλης Χατζηγεωργιου, βάλαμε ένα χεράκι και βγήκαν τα σκουπίδια σε σημείο που μπορεί να τα παραλάβει ο εργολάβος καθαριότητας.Ευχαριστούμε πολύ!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.