Ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί και ώρα 03.15 π.μ κληθήκαμε από το Λιμεναρχείο Ν.Μουδανιών για να πάρουμε μέρος στις έρευνες ενός αγνοούμενου 63 χρόνου ψαρά από το Βατοπαίδι Χαλκιδικής.


Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε το σκάφος να πλέει ακυβέρνητο στην περιοχή ανάμεσα σε Γερακινή με Καλύβες,αμέσως ζητήθηκε η συνδρομή δυτών καθώς και παράκτιας έρευνας για να βοηθήσουμε το Λιμενικό Σώμα.

Ο ΟΦΚΑΘ ανταποκρίθηκε με 2 έμπειρους πιστοποιημένους δύτες ( rescue diver ) από την βάση ετοιμότητας Ορμύλιας καθώς και με πεζοπόρο τμήμα από την παράλια.
Παράλληλα συνεργαστήκαμε και με την Bayline Lifeguards κινητοποιώντας τους ναυαγοσώστες στην ευρύτερη περιοχή και με το διασωστικό σκάφος τις βάσης ασφάλειας παραλιών με έδρα την Νικήτη.

Αυτή η μεγάλη κινητοποίηση έφερε αποτέλεσμα και στις 12.50 μ.μ βρέθηκε ο άτυχος ψαράς στην περιοχη του Αγ.Μάμα δυστυχώς νεκρός.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια.
Ευχαριστούμε το Λιμεναρχείο Ν.Μουδανιών,την Bayline Lifeguards την Ε.Ο.Δ αλλά και τα μέλη μας από την βάση ετοιμότητας Ορμύλιας για την άψογη συνεργασία.!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.