Με εθελοντικούς καθαρισμούς ακτών πρόκειται να γιορτάσει για φέτος τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας ο Δήμος Θερμαϊκού. Το ΔΗΠΠΑΚΥΘ θα πραγματοποιήσει κατά τους μήνες Ιουνίου – Αυγούστου εκδηλώσεις, ως συμβολή του Δήμου στην γιορτή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ναυτιλίας και Αλείας.

Ο Δήμος Θερμαϊκού θα τιμήσει  την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών αλλά  και 
την Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα με εθελοντικούς καθαρισμούς ακτών σε Περαία, Νέους Επιβάτες και Επανομή το διήμερο 5-6 Ιουνίου, όπως μας πληροφορεί με δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Όπως αναφέρεται σ' αυτό ο Δήμος Θερμαϊκού έχει ακυρώσει, λόγω καραντίνας, εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δράσεις στα σχολεία με θέμα τη ρύπανση από το πλαστικό, την επίσκεψη στο Φάρο, καθώς και τους αγώνες SUP στο Αγγελοχώρι, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των Ευρωπαικών Ημερών Θάλασσας.


*Η φώτο από επισκέψεις δημοτών στον Φάρο του Αγγελοχωρίου, σε περασμένες εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Θάλασσας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.