ΠΕΡΙ ΩΡΑ 16:05 ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΟ Α' ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Λ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΚΡΑ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. 

ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΕΠΕΒΑΙΝΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ . 

ΑΜΕΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Α' ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ Ο ΑΡΧ/ΣΤΗΣ Λ.Σ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΘΗΚΕ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ («ΕΦΗ» ΤΘ 191Α΄ ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ (ΜΕ ΕΠΙΒΑΝΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ - ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ) ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ. 

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ .
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.