Τα σύνορα είναι σφραγισμένα (φράχτες, αυξημένα μέτρα κλπ) όπως θέλει να πιστεύουμε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Άλλα όμως προκύπτουν από τα αστυνομικά δελτία σύμφωνα με τα οποία η διακίνηση των μεταναστών (πώς άραγε περνάνε;; ) πλέον γίνεται και με λεωφορεία.....

Αντιγράφουμε το δελτίο τύπου της ΓΕΔ Θεσσαλονίκης:
Συνελήφθη 18χρονος για παράνομη μεταφορά (19) αλλοδαπών με λεωφορείο
Συνελήφθη χθες (16-08-2020) έπειτα από την άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και την επιστάμενη έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, 18χρονος, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά (19) αλλοδαπών με λεωφορείο.
Πρόκειται για αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 16-08-2020 σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε λεωφορείο, διαπιστώθηκε να επιβαίνουν δεκαεννέα (19) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, τους οποίους, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, επιβίβασε στο εν λόγω όχημα ο 18χρονος (που επίσης επέβαινε στο λεωφορείο) έχοντας ως προορισμό την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.