του Θεόδωρου Χατζηπαντελή

Σήμερα 12/8 (μέρα 169) 262 κρούσματα, 2 θάνατοι. 22 στις πύλες εισόδου ....+ 7 από άλλη μέρα. Νέο μέγιστο.... Δεν πάμε καθόλου καλά... Χρειάζεται μεγάλη Προσοχή! Χειροτερεύει η κατάσταση. Πολύ άσχημα.... Να είστε καλά.

Αντίστοιχος κινούμενος μέσος 125,1 (από 111,9) και 0,9 (από 0,8). Μέσος 38,9 (από 37,5) και 1,4 (από 1,4). Δεν πάμε καθόλου καλά...Ανεβήκαμε πολύ γρήγορα. Δυστυχώς περάσαμε πολύ το μέγιστο της προηγούμενης περιόδου [ήταν 77,5 στις 5/4 την ημέρα 40] και για μια βδομάδα θα ανεβαίνουμε όπως φαίνεται.... Ο κινούμενος μέσος κρουσμάτων ανέβηκε στο 125 και ο μέσος είναι πάνω από 38.


Αν είναι να γίνει κάτι, πρέπει να γίνει τώρα! Πανικός δεν χρειάζεται, αλλά η Παναγία δεν θα βάλει το χέρι της... Ας φροντίσουμε να περιοριστεί για να μην περιοριστούμε....

Όπως λέω εδώ και καιρό: Δεν τελείωσε! Θα έχουμε φτάσει κοντά στο τέλος όταν ο κινούμενος πέσει σταθερά κάτω από 10 και ο μέσος κάτω από 25. Αλλά δυστυχώς απομακρυνόμαστε ολοταχώς .


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.