Αποκατατέστησε νωρίς το μεσημέρι, η υπηρεσία ύδρευσης του δήμου Προποντίδας τη βλάβη στην υδροδότηση που είχε σαν συνέπεια την διακοπή παροχής νερού σε όλα τα σπίτια και καταστήματα του παλιού δικτύου των Νέων Μουδανιών.

Η διακοπή ξεκίνησε από χθες αργά το απόγευμα. Τέλος καλό όλα καλά για τους Μουδανιώτες, όσον αφορά το νερό.

Δεν θα έλεγαν πάντος το ίδιο και για την κατάσταση που ξεκίνησε σήμερα με την εφαρμογή των νέων μέτρων για τον κορονοϊό.

Μουδιασμένοι όλοι οι Χαλκιδικιώτες που πλέον ζουν μέρες περιορισμών με την χρήση μάσκας να καθίσταται υποχρεωτική σε κλειστούς αλλά και ανοιχτούς χώρους.

Στο κέντρο των Μουδανιών παρακολουθήσαμε ελέγχους σε κατοίκους και επισκέπτες αλλά την επιβολή τωνπρώτων προστίμων σε όσους ξέχασαν να φορέσουν τη μάσκα τους.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.