Εξηγήσεις, με ειλικρίνεια και αρκετό χιούμορ, έδωσε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος σε τηλεοπτικό κανάλι, σχετικά με το online ξεμάτιασμα που προσέφερε στους συνομιλητές του κατά την διαδικτυακή σύσκεψη στην οποία συμμετείχε.

Η ανάγκη εξηγήσεων όμως, καθώς και το ενδιαφέρον του δημοσιογράφου, προκλήθηκαν μετά την δημοσίευση του σχετικού βίντεο που ανέβηκε στο youtube και το οποίο έγινε το viral της ημέρας.

Στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, ο κ. Χάρης Αηδονόπουλος, ανέφερε πως ο λόγος που ζήτησε από την γραμματέα του να τον ξεματιάσει, ήταν μια ξαφνική αδιαθεσία.

“Ένιωσα μια υποτασική κρίση. Μια μεγάλη κατάπτωση. Γιατρός είμαι δεν μπορώ να πω υπερβολές, αφενός η αυθυποβολή, αφετέρου το κρύο νερό, αισθάνθηκα καλύτερα. Αρκετούς μήνες πριν το είχα ξαναζητήσει. Της είχα πει και τότε: ”Γιούλη κάνε κάτι”.και η γραμματέας του, Γιούλη Ατματζίδου. 

“Ένιωσα μια υποτασική κρίση. Μια μεγάλη κατάπτωση. Γιατρός είμαι δεν μπορώ να πω υπερβολές, αφενός η αυθυποβολή, αφετέρου το κρύο νερό, αισθάνθηκα καλύτερα. Αρκετούς μήνες πριν το είχα ξαναζητήσει. Της είχα πει και τότε: ”Γιούλη κάνε κάτι”.

Η θρησκεία μας πιστεύει στην βασκανία. Δεν έκανα κάτι κακό, δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι κακό, οπότε να τονίσω ότι δεν ξέχασα να κλείσω την κάμερα, απλώς δεν την έκλεισα. Δεν μπορούσα ούτε το ιατρείο να κλείσω, ούτε να αποχωρήσω από την τηλεδιάσκεψη. Δεν το θεωρώ μεμπτό”, ανέφερε στο “Live News’.

“Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να πω μια ευχή. Αυτό που είπε και ο κ. Αηδονόπουλος για τον Άγιο Κυπριανό. Το ξεμάτιασμα είναι απλώς μια ευχή”, είπε από την πλευρά της η γραμματέας του.

Ακούστε όσα είπαν στον Νίκο Ευαγγελάτο




πληροφορίες από newsit



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.