Με πολύ χιούμορ, είναι αλήθεια, αλλά και με τη σωστή δόση ειρωνίας, υπενθυμίζει στους δημότες τις ανερμάτιστες προεκλογικές υποσχέσεις του δημάρχου Θερμαϊκού Γιώργου Τσαμασλή, προς τους ψηφοφόρους και κατοίκους Περαίας, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής δημοτικής παράταξης "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΡΑ" επαναφέρει σήμερα στην τοπική ατζέντα το θέμα της απομάκρυνσης του οικισμού των Ρομά από τα Τσαΐρια της Περαίας. Θέλοντας έτσι να δείξει το ανεδαφικό τόσο των τότε λόγων όσο και των σημερινών πράξεων του δημάρχου που χαρακτηρίζει "στάχτη στα μάτια" των κατοίκων που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τη συνέχιση των καύσεων.

Με ανάρτησή του στο fb, ο Δημήτρης Καπλάνης θυμίζει στον 
Τσαμασλή "θυμάσαι που υποσχέθηκες πως αν δεν φύγουν οι ρομά ,θα πας να μείνεις εκεί μαζί τους μέχρι να φύγουν αυτοί που καταστρέφουν το περιβάλλον και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία μας;"
Και επειδή και οι Ρομά δεν έφυγαν, συνεχίζει με παραινέσεις προς τον δήμαρχο, οφείλεις όπως με υπερβολική σιγουριά έως και αυθάδεια δήλωνες τότε, "να στήσουμε δημοσία δαπάνηένα τσαντίρι της αρεσκείας σου και να μετακομίσεις εκεί , μήπως και γλιτώσουμε απ αυτούς...."


Η ανάρτηση με τις υπενθυμίσεις και προτάσεις Καπλάνη:

ΡΟΜΑ…… ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ !!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει οι δημοτικοί άρχοντες να είμαστε συνεπείς !!!!!!!!!
Πρέπει να τηρούμε τις υποσχέσεις μας !!!!!!!!!!!!!
Έτσι δεν είναι ΔΗΜΑΡΧΕ???????????????
ΘΥΜΑΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ που υποσχέθηκες πως αν δεν φύγουν οι ρομά ,θα πας να μείνεις εκεί μαζί τους μέχρι να φύγουν αυτοί που καταστρέφουν το περιβάλλον και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία μας !!!!!!!!!!!!
Όπως βλέπεις λοιπόν όχι μόνον δεν έφυγαν, αλλά συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο .
Προτείνω λοιπόν δημοσία δαπάνη να στήσουμε ένα τσαντίρι της αρεσκείας σου και να μετακομίσεις εκεί , μήπως και γλιτώσουμε απ αυτούς !!!!!!!!!!!!!.(Το να σηκώσουμε τείχος όπως είπες , το βλέπω ποιο δύσκολο)
Επειδή ωστόσο το θέμα είναι πολύ σοβαρό, πρέπει με κάποιο τρόπο ,να πιέσουμε την πολιτεία να τελειώνουμε μ αυτό το θέμα ,το οποίο θα το βρούμε μπροστά μας και στην ανάπτυξη του τεχνολογικού πάρκου.
Ως άμεση ενέργεια προτείνω να καλέσουμε την πολεοδομία να καταγράψει τα υπάρχοντα παράνομα κτίσματα και να εκδώσει σύντομα εντολή κατεδάφισης , έτσι ώστε η περιφέρεια να προχωρήσει στις κατεδαφίσεις .
Παράλληλα μπορούμε να ζητήσουμε από τις αρμόδιες αρχές να μας πουν ποια μέτρα παίρνουν για την προστασία του περιβάλλοντος , εκείνη την στιγμή που ανάβουν τις φωτιές και καίνε διάφορα χωρίς να τους ενοχλεί κανείς .
Υ.Γ. η μήνυση που υπέβαλες ,είναι στάχτη στα μάτια όσων διαμαρτύρονται και το καλλίτερο ανέκδοτο για τους ρομά !!.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.