Με ενθουσιασμό κι εμείς στηρίζουμε την προτροπή της efsyn και καλούμε τους αναγνώστες μας να πάνε αύριο πρωί - πρωί στην Τράπεζα Πειραιώς (και όχι μόνο) και να ζητήσουν μια ανάλογη ρύθμιση των οφειλών τους, με το ίδιο τρόπο που το έπραξε ο Κώστας Πηλαδάκης.
Για διαβάστε για να πάρετε ιδέες:

Τράπεζα Πειραιώς θα σου έρθω αύριο, πρωί-πρωί
Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δώστε βάση κι εσείς αν χρωστάτε στις τράπεζες (το «αν χρωστάτε» πώς σας φάνηκε;) γιατί με την αποκάλυψη που έκανε σήμερα το Documento μάς λύνει τα χέρια. Διότι υπάρχει μία ρύθμιση δανείων που δεν τη γνωρίζαμε και είναι πραγματικά πολύ καλή για τους δανειολήπτες.

Όπως διαβάσαμε στο Documento, η Τράπεζα Πειραιώς συναινεί ώστε να χαριστούν σε έναν επιχειρηματία, τον Κώστα Πηλαδάκη, 138 εκατομμύρια ευρώ δανείου. Ο επιχειρηματίας πράττοντας άριστα έχει καταθέσει business plan, το οποίο θεωρείται βιώσιμο από την τράπεζα (τίνος το business plan δεν θα ήταν βιώσιμο αν του «έσβηναν» το 90 με 95% του δανείου του;).

Η τράπεζα απαιτεί να πληρωθούν µόνο 12 εκατ. από το δάνειο.
Στα επόμενα 22 χρόνια.
Ενώ δίνει και έξι χρόνια χαριστικής περιόδου.

Μην μου πείτε πως δεν είναι καταπληκτικοί οι όροι; Ένα μεγάλο μπράβο στην τράπεζα Πειραιώς και είναι προφανές-προφανέστατο πως το ίδιο θα κάνει και στους άλλους της πελάτες. Αύριο ουρά στην τράπεζα όλοι μας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.