Με Δελτιο Τύπου μας ενημέρωσαν ότι την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Θερμαϊκού μεταξύ της ΕΥΑΘ και του Δήμου Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Στην τεχνική συνάντηση συμμετείχαν από την ΕΥΑΘ ο Διευθύνων Σύμβουλος Άνθιμος Αμανατίδης και η Σοφία Αμμανατίδου, μέλος Δ.Σ., και από τον Δήμο Θερμαϊκού, ο Δήμαρχος Γεώργος Τσαμασλής, η Γενική Γραμματέας Κωνσταντία-Αναστασία Κασάπη, ο Ειδικός Σύμβουλος Γεώργιος Ασημακόπουλος και ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΘ Γιάννης Βογιατζής». Ναι καλά διαβάσατε. Όλα τα άλλα στελέχη του Δήμου μπροστά (σύμβουλοι και γραμματείς) και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ Βογιατζής, τελευταίος! Σαν να επρόκειτο για ένα αναγκαίο κακό -ένα βαρίδι- που έπρεπε κι αυτός να αναφερθεί. Οσον αφορά για το άλλο μέλος του Δ.Σ. της Εταιρειας Ύδρευσης και Αντιδήμαρχο κ Σ. Καψάλα, ούτε κουβέντα...

Όλα αυτά βέβαια, ποσώς ενδιαφέρουν τους δημότες του Δήμου μας. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η αντικειμενική πληροφορηση. Πείτε την αλήθεια στον κόσμο και Όχι ευχολόγια.

Μπορείτε να δώσετε ημερομηνίες για το πότε θα έρθει το νερό στον Δήμο μας; Οχι! Και δεν μπορείτε, γιατί η ΕΥΑΘ δεν μπορεί να αυξήσει τις διαθέσιμες ποσότητες νερού πριν ολοκληρώσει το νέο διυλιστήριο, που δημοπρατήθηκε πρόσφατα και θα παραδοθεί μετά απο 5 χρόνια και (αν;)! Μετά από 5-7 χρόνια θα έρθει το νερό στην Θέρμη και στο αεροδρόμιο και μετά θα φτάσει στα όρια του δήμου μας, ως παροχή ποσοτήτων νερού και Όχι ένταξης της περιοχής μας στην ΕΥΑΘ. Αυτή είναι η αλήθεια. 

Αφήστε την επικοινωνιακή πολιτική και πείτε την αλήθεια!
Πείτε πόσα εκατομμύρια χρωστά η δικιά μας Εταιρεία Ύδρευσης στην ΕΥΑΘ από τα τέλη αποχέτευσης, που εισπράχθηκαν και δεν αποδόθηκαν. Πείτε μας πότε θα αρχίσετε να στέλνετε λογ/σμους του προηγούμενου τετραμήνου και Όχι του προηγούμενου χρόνου. Δημοσιεύστε έναν ισολογισμό της Δημοτικής Εταιρείας Ύδρευσης έστω και του πιο προπροηγούμενου χρόνου. Αυτή θα ήταν μια υπεύθυνη πληροφόρηση προς τους δημότες. Όλα τα άλλα είναι καθρεφτάκια και χάντρες σε ινδιάνους, που υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών.


Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.