Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, στις 10.30 το πρωί, Επιστημονική Ημερίδα, σε αίθουσα του Συλλόγου (Πλ. Αριστοτέλους 4), με θέμα «#εμβολιαΖΩ_ΜΕ_ΜΑΣΚΑ» και με συντονιστή τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Καθηγητή Θεόδωρο Ι. Δαρδαβέση.
Σκοπός της διαδικτυακής εκδήλωσης, που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και θα μεταδοθεί live από την ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (www.isth.gr), είναι η ανάδειξη, με εισηγήσεις εδικών επιστημόνων, της σημασίας της χρήσης μάσκας από άτομα κάθε ηλικίας και η προστασία που προσφέρει, σε σημαντικό βαθμό, από νοσήματα που μεταδίδονται αερογενώς.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ιατροί και πολίτες, θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Αριστοτέλους και φορώντας μάσκες στο πρόσωπο, θα προχωρήσουν με γρήγορο βάδην, μέχρι το γλυπτό «Ομπρέλες» στη νέα παραλία. Εκεί, θα αναμένουν πνευμονολόγοι με οξύμετρα και θα μετρήσουν στους συμμετέχοντες βαδιστές τα επίπεδα κορεσμού του αίματος σε οξυγόνο, ύστερα από έντονη δραστηριότητα με χρήση μάσκας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.