Προχθές Τρίτη 29/9 συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία της 20χρονης ημεδαπής παθούσης, οι συλληφθέντες τις πρώτες πρωινές ώρες της 28-09-2020, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (περιοχή Αρχαίας Αγοράς) με τη χρήση σωματικής βίας επιβίβασαν την 20χρονη στο αυτοκίνητό τους, την οδήγησαν στην οικία τους και την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία επί ώρες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.