Άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων εργαζομένων των Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ και άμεση επαναλειτουργία των δομών, από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ & Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης:

Το δελτίο τύπου:

Μετά τις συνεχείς παρεμβάσεις και την πίεση που ασκήθηκε από τους συναδέλφους των Παιδικών Σταθμών, ΚΔΑΠ του Δήμου Ωραιοκάστρου και από τον Σύλλογό μας, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο ότι έκανε τις ενέργειες προς το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να καλυφθεί η μισθοδοσία των συναδέλφων και ευελπιστεί ότι θα υπογράψουν νέες συμβάσεις με αναδρομική ισχύ, εφόσον έρθουν τα χρήματα.

Εμείς δεν εφησυχάζουμε, παρά τις όποιες δηλώσεις της Διοίκησης και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, ώστε να παρθεί πολιτική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να επαναπροσληφθούν οι συναδέλφισσες.

Καλούμε τη Διοίκηση του Δήμου να θέσει το θέμα στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και με συμμετοχή των ίδιων των εργαζομένων. Αυτό στη χθεσινή συνεδρίαση δεν συνέβη, αφού δεν δόθηκαν κωδικοί με ευθύνη της Διοίκησης για παρέμβαση.

Τα αιτήματά μας παραμένουν :

· Άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων

· Επαναλειτουργία των δομών (ΠΣ- ΚΔΑΠ)

Δεν κάνουμε βήμα πίσω, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη δουλειά μας.

Το Δ.Σ.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.