Ο γολγοθάς ενός αγωνιστή συνεχίζεται. Η ταλαιπωρία και ο εκβιασμός του Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου, του ιχθυολόγου που τόλμησε και τα έβαλε με τα τεράστια συμφέροντα πολυεθνικών Amerra και Mubadala, που έχουν τον έλεγχο την εταιρεία Ανδρομέδα Ιχθυοκαλλιέργειες, τελειωμό δεν έχει. 
Και τόλμησε να τα βάλει με τα συμφέροντα όχι από χόμπυ αλλά για να προστατεύσει την υγεία των καταναλωτών από την ανεξέλεγκτη χρήση καρκινογόνων ουσιών στις εγκαταστάσεις και στην διατροφή των ψαριών που μας δίνουν για κατανάλωση.
Πάνω από τέσσερα χρόνια ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος σέρνεται στα δικαστήρια και του έχουν επιβάλλει ποινές συνολικά 10 ετών, χωρίς δυνατότητα εξαγοράς και έφεσης για τις κατηγορίες απειλής και εξύβρισης, που είναι ψευδείς κατά την δήλωσή του στο βίντεο που ακολουθεί. Ποινές που του επιβλήθησαν σε μια δίκη που φρόντισαν να είναι απών, αφού η κλήση του δεν έγινε στη διεύθυνση που είχε δηλώσει.
Και αφού είδαν πως "δεν κόλωσε", όπως θα έκαναν ίσως οι περισσότεροι από μας, διόρθωσαν την ποινή (ότι δήθεν έγινε εκ παραδρομής) από 10 χρόνια σε 10 μήνες (και πάλι όμως χωρίς δυνατότητα εξαγοράς και έφεσης).
Ο Στελακάτος δικάζεται αύριο 14/10/20 στην Ηγουμενίτσα στην 3η κατά σειρά συστημένη μήνυση σε βάρος του (από τις πέντε συνολικά)από στελέχη της εταιρίας Ανδρομέδα Ιχθυοκαλλιέργειες.
Χρέος όλων των ενεργών πολιτών να του συμπαρασταθούν, να σταθούν πλάι του, να δείξουν ότι τιμούν και στηρίζουν ανθρώπους που μάχονται όχι για ίδιον συμφέρον αλλά για την προστασία της κοινωνίας. Όσοι μπορέσουν θα ήταν καλό να παραβρίσκονται αύριο το πρωί στα δικαστήρια Ηγουμενίτσας.
Διαβάστε την ανάρτηση στον τοίχο του για την αυριανή εκδίκαση:


Σήμερα 13/10 ξεκινάω για τη Ηγουμενίτσα, όπου δικάζομαι αυριο 14/10 στην 3η συστημένη μήνηση στελέχους της Ανδρομέδας Ιχθυοκαλλιέργειες από τις πέντε ( 5 ) που έχω συνολικά.
Ενώ δεν έχω μηνήσει και δεν έχω μηνηθέι ποτέ μου από άνθρωπο, η Ανδρομέδα Ιχθυοκαλλιέργειες, η οποία ανήκει σε δυο πολυεθνικές την Amerra Capital ( αμερικανικών συμφερόντων ) και τη Mubadala ( αραβικών συμφερόντων ) βάζει τα στελέχη της να με μηνήσουν συστημένα για λογαριασμό της, ώστε να αποκρύψει τους τόνους καρκίνου φορμόλης που ρίχνει στις θαλασσες και τα εκτερφόμενα ψάρια τα οποία πρόκειται να φτάσουν στο πιάτο του κόσμου.
Στόχος των πολυεθνικών πλέον είναι να με αποδομήσουν ως χαρακτήρα , να με κουράσουν ψυχολογικά και να με εξαντλήσουν οικονομικά.
Αυτή τη φορά στέλεχος της εταιρείας με μηνήει με το πλημμέλημα της δυσφήμησης, ποιό είναι αυτό το στέλεχος ?
Πρόκειται για τον αδερφό της γραμματεως της Ανδρομέδας Ιχθυοκαλλιέργειες , η οποία με είχε μηνήσει με τη σειρά της και είχα δεχθεί την πιο παράλογη και αντισυνταγματική ποινή στα δικαστικά χρονικά , όπου είχα δεχθεί 10 χρόνια φυλάκιση για εξύβριση και απειλήχωρίς αναστολή και έφεση. Τα δυο αυτά αδέρφια και στελέχη της Ανδρομέδας είναι κι παιδιά του πρώην ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας , την οποία πούλησε στον όμιλο Ανδρομέδα μαζί με το συσκευαστήριο που είχε στην κατοχή του. Για να καταλάβετε τη σκευωρία της υπόθεσης προς το πρόσωπό μου!
Μάρτυρες του αυριανού δικαστηρίου μου είναι και ο τρίτος αδερφός της οικογένειας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ανδρομέδας και ο Διευθυντής Παραγωγικών Μονάδων , ο οποίος με είχε ξαναμηνήσει στο παρελθόν και είχα αθωωθεί. Όσο και αν διατυμπανίζουν τα στελέχη ότι ειναι μηνήσεις προσωπικών διαφορών, τότε γιατί έρχονται ως μάτρυρες μεγαλοστελέχη της εταιρείας? Επίσης η εταιρεία εντελώς ανήθικα , πήρε πίσω από τη πλάτη μου την παρα΄νομη και αντισυνταγματική απόφαση των 10 χρόνων φυλακισης σε πλημμέλημα χωρίς αναστολή και έφεση και την έβαλε στην αγωγή όπου μου ζητούσε 1.000.000 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη και έχασε , με σκοπό να παραπλανήσει τους δικαστές , να φανώ ως επικινδυνος ώστε να κερδίσει την αγωγή. Το ψέμμα και η ανηθικότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Στις 20 Νοεμβρίου ( το επόμενο δικαστήριό μου )όπου η Ανδρομέδα Ιχθυοκαλλιέργεις ζητάει 27 χρόνια φυλάκισής μου , μαρτυρας μπαίνει η γραμματέας της και αδερφή του αυριανού μηνητή και στελέχους της εταιρείας. Τα συμπεράσματα δικά σας !
Μέχρι τώρα
- στη 1η μήνηση της γραμματέας της Ανδρομέδας δέχτηκα 5 χρόνια φυλακή για το πλημμέλημα της εξύβρισης και για το πλημμέλημα της απειλής 5 χρόνια χωρίς αναστολή και έφεση για πράξεις που δεν έχω κάνει. Την απόφαση αυτή μετά από έναν τιτάνιο αγώνα και την στήριξη της κοινωνίας οι δικαστές την πήραν πίσω.
- στη 2η μηνηση απο το διευθυντη παραγωγικών μονάδων της Ανδρρομέδας αθωώθηκα , μιας και η έγκληση ήταν για γέλια και οι κατηγορίες χωρίς καμία βάση.
Έτσι λοιπόν αύριο ,δικάζομαι στην 3η συστημένη μήνηση απο τις 5 των στελεχών της Ανδρομέδας χωρίς κανένα φόβο απέναντι στις απειλές των φυλακών τους.
Να γνωρίζουν οι δικαστές ότι οι άδικες ποινές φυλάκισης που δέχτηκα από κάποιους από αυτούς και την αδικία προς το πρόσωπό μου, πως μάχομαι και για τα παιδία τους όπως και για τα παιδιά όλης της κοινωνίας , διότι δε φταίνε σε τίποτα να τρώνε καρκίνο και να ζουν στη σαπίλα αυτής της κοινωνίας.
Στο δικαστήριο όπου θα ταξιδέψουμε μαζί θα παρασταθεί και η ίδια μου η μητέρα, για να καταλάβουν οι πολυεθνικές ότι όσο και αν πιέζουν την οικογένειά μου, διώκοντας ανηλεώς το πρόσωπό μου, η στήριξη απέναντι στο χρέος που έχω από την οικογένεια μου είναι δεδομένη.
Πίσω μου αφήνω την έγκυο γυναίκα μου μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά μου. Έτσι λοιπόν για οτιδήποτε συμβεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού , αλλά και στα υπόλοιπα οικογενειακά μου πρόσωπα, υπεύθυνοι είναι οι δυο πολυεθνικές Amerra και Mubadala , η διοίκηση της Ανδρομέδας , οι ανώτατοι δικαστές του τόπου μας , το πολίτικό προσωπικό της χώρας και η Αστυνομία.
Οποιοσδήποτε άνθρωπος θέλει να στηρίξει με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι σε φύση και κοινωνία να δώσει το παρών στο Δικαστικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας.
Η ΓΝΩΣΗ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗς ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ !
Ας το καταλάβουν καλά οι πολυεθνικές που κατασπαράζουν το τόπο, η παραγωγή και τις νέες γενιές μας !




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.