Η απόφαση να τεθεί ο Κασιδιάρης σε αργία, από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, αφού κατέληξε στη φυλακή ως διευθύνων της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ήρθε πολύ αργά. Είναι και πολύ λίγη ως “διοικητική ποινή” για τη διαρκή κάλυψη στα πογκρόμ και τις ρατσιστικές επιθέσεις που παρείχε η δημοτική παράταξη Ελληνική Αυγή για την Αθήνα, σχήμα που ίδρυσε ο φύρερ της ΧΑ Μιχαλολιάκος και κληρονόμησε ο Κασιδιάρης το 2014.

Το Α Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας , με την ιστορική απόφασή του της 7-10 -20 , καταδίκασε το πολιτικό συμβούλιο του πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή , ως το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή αυγή και το σύνολο των πρώην βουλευτών, ως ενταγμένα μέλη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή , πού καλυπτόταν υπό τον μανδύα του δήθεν νόμιμου πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε εκλογικό σχήμα , δημοτικό ή περιφερειακό , υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής ( ως Ελληνική Αυγή , ή οποιαδήποτε άλλη ) , ήταν μέρος του σχεδίου κάλυψης , υπό τον μανδύα της «εκλογικής νομιμότητας» , της μόνιμης και διαρκούς εγκληματικής δράσης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Και κάθε υποψήφιος ή εκλεγμένος με τα σχήματα αυτά , ήταν μέρος αυτού του σχεδίου της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης , η οποία διηύθυνε το σύνολο της δράσης, τόσο των προσχηματικά νόμιμων εκλογικών σχημάτων του , όσο και του εγκληματικού βραχίονα της οργάνωσης .

Για το λόγο αυτό, όσοι συμμετέχουν με τα σχήματα-δορυφόρους της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, σε δημοτικά ή περιφερειακά συμβούλια , πρέπει να εκπέσουν από τα αντίστοιχα όργανα, πρώτα απ’ όλα για λόγους σεβασμού στις δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά και επειδή έτσι προνοεί και επιβάλλει το άρθρο 130 του κώδικα δήμων και κοινοτήτων πού ορίζει ότι όλοι οι παραπάνω «… επιτρέπεται να παυθούν για σοβαρούς λόγους δημοσίου συμφέροντος.. ..¨» .

Και εδώ υπάρχει σοβαρός λόγος δημοσίου συμφέροντος , να εκπέσουν ο συνεργάτες και τα μέλη της και δικαστικά διαπιστωμένης , ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης , από τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια , ώστε να μη ευτελίζουν και να υπονομεύουν άλλο τη δημοκρατία και τις ελευθερίες όλων .

Είναι σκάνδαλο το ότι δεν είχαν τεθεί σε αργία από το 2019 οι κατηγορούμενοι χρυσαυγίτες , όπως ρητά ήδη επέβαλλε το άρθρο 129 του Δ Κ Κ. Να μην συνεχιστεί η σκανδαλώδης κάλυψη των ναζιστών με την παραμονή των μελών και συνεργατών της εγκληματικής οργάνωσης στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια.


Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, επικεφαλής της Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.