Η Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας (ΕΕΑ) στο πλαίσιο της αδιάλειπτης επιστημονικής ενημέρωσης, διοργανώνει και φέτος το Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ανοσολογίας με τίτλο "Φυσική Ανοσία: Νέες προκλήσεις, σύγχρονες θεωρήσεις", στις 20-22 Νοεμβρίου 2020.

Το Σεμινάριο λόγω των τελευταίων εξελίξεων της COVID-19 θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά Διαδικτυακά και η παρακολούθηση σε αυτό θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Βασικός στόχος του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση γιατρών και άλλων επιστημόνων της υγείας, για τις σύγχρονες θεωρητικές προσεγγίσεις και προκλήσεις σχετικά με τη φυσική ανοσία, από τη θεμελιώδη επιστήμη έως τις κλινικές πτυχές της νόσου, καθώς και τις θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει μια σειρά θεματικών ενοτήτων που αφορούν: τις πρόσφατες εξελίξεις της φυσικής ανοσίας στην κατανόηση της προστατευτικής και παθογόνου λειτουργίας της, τις αλληλεπιδράσεις μικροοργανισμών και ξενιστή, την παθοφυσιολογία της φλεγμονής, την εμπλοκή της στον καρκίνο, στην αυτοανοσία, στη μεταμόσχευση και τις αναδυόμενες θεραπευτικές προσεγγίσεις που στοχεύουν στους μηχανισμούς της.

Το ευρύ φάσμα των συνεδριάσεων, οι εισηγήσεις διακεκριμένων ομιλητών και οι συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, θα δώσουν τη δυνατότητα εποικοδομητικής επιστημονικής ενημέρωσης και την ευκαιρία γόνιμης ανταλλαγής απόψεων.

Για να δείτε το πρόγραμμα του Σεμιναρίου πατήστε εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Προχωρήστε στην εγγραφή σας για το Σεμινάριο.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Η ηλεκτρονική εγγραφή είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου.

Χορηγούνται 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. Credits)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Για να παρακολουθήσετε live το Σεμινάριο πατήστε εδώ.

Για την καταγραφή των μορίων παρακολούθησης, χρησιμοποιήστε τον κωδικό barcode, που θα λάβετε στο email επιβεβαίωσης της εγγραφής σας και κατά τη διάρκεια του live, εισάγετε το barcode σας στα δεξιά της σελίδας στο σημείο που αναφέρει ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ BARCODE.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.