Νέα φρικιαστική υπόθεση με πρωταγωνιστές ανηλίκους έρχεται από την Θεσσαλονίκη,όπου 14χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από 7 συμμαθητές της στην Περαία!


Μετά την πρωινή αποκάλυψη ότι δυο ανήλικα παιδιά ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 86χρονο για λίγα ευρώ, άλλη μια είδηση πάλι με πρωταγωνιστές ανηλίκους σοκάρει, καθώς 7 ανήλικοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για βιασμό 14χρονης.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος 7 ανηλίκων που φέρονται ότι κακοποίησαν σεξουαλικά συνομήλικη τους, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και γενετήσια πράξη με πρόσωπο κάτω των 15 ετών

Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην Ε' τακτική ανακρίτρια.

Η καταγγελόμενη ασέλγεια εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 16 Δεκεμβρίου, στην περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 14χρονη μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου βρισκόταν συνομήλικός της με έξι ακόμη ανήλικους νεαρούς και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης του κοριτσιού.

Οι επτά ανήλικοι ηλικίας από 13 ως 17 ετών συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας.


πηγή




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.