Η μεγαλοψυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και το ανθρώπινο πρόσωπο του πρωθυπουργού αποδεικνύεται πλέον κάθε μέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διορισμός – σοκ του «αντικρατιστή» Γρηγόρη Ψαριανού στο …κράτος!
ΠΑΝΟΣ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ

Ο άνθρωπος λοιπόν που έβριζε τους μετακλητούς, κάνοντας μάλιστα μέχρι και ερώτηση στη Βουλή, διορίστηκε ως μετακλητός στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου! Παλαιότερα, όμως, ο φανατικός “αντικρατιστής”, όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται, έκανε ερωτήσεις στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για «τις στρατιές των μετακλητών του Μαξίμου». Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου 2016, ζητούσε από τον Αλέκο Φλαμπουράρη στοιχεία για τον αριθμό των μετακλητών. Σήμερα ο τιτάνιος αγώνας του δικαιώθηκε. Έγινε ο ίδιος κρατικός υπάλληλος και μετακλητός. Μέχρι αυτή τη στιγμή βέβαια δεν έχει διαγράψει τον λογαριασμό του στο Twitter που με μία απλή ανάγνωση των αναρτήσεων του, μπορεί κάποιος να πέσει κάτω από τα γέλια.

Κρατικός υπάλληλος πλέον αυτός που δήλωνε αντικρατιστής! Ο υμνητής της τρομοκρατίας στο κόμμα του Παύλου Μπακογιάννη!
Φωτογραφια του Τατσόπουλου και του Ψαριανου 
με τον απολογητή των ταγμάτων ασφαλείας των ΝΑΖΙ

Φυσικά ο διορισμός του ήταν μία εξέλιξη που όλοι περίμεναν. Το μεγάλο βήμα είχε ήδη γίνει από την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε υποψήφιο με την Νέα Δημοκρατία τον Γρηγόρη Ψαριανό. Δηλαδή το κόμμα του Παύλου Μπακογιάννη, έβαλε στα ψηφοδέλτια του το Γρηγόρη Ψαριανό που δήλωνε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα:

«…μακάρι να αυξηθεί η δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων αυτού του τύπου, δηλαδή των επαναστατικών κινημάτων για να το κάνουμε πενηνταράκια! …Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, η 17 Ν είχαν την αποδοχή του κόσμου όταν εκτελούσαν βασανιστές και αποδεδειγμένα καθίκια»!andreas loverdos makis voridis adonis georgiadis psarianos ΑΝΔΡΕΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΨΑΡΡΙΑΝΟΣ

Αποδεδειγμένα καθίκια λοιπόν εκτελούσε η 17 Νοέμβρη. Η σύμφωνα με τον υποψήφιο της και διορισμένο πλέον στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γρηγόρη Ψαριανό. Και εις κατώτερα Κυριάκο.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.