Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, από το Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) ατόμων.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες, κατά περίπτωση, για αδικήματα που αφορούν σε διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, εξύβριση, παράβαση του Νόμου περί όπλων, παράβαση Νομοθεσίας που αφορά στην καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και κλοπής κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία:
  • 24χρονου ημεδαπού, ο οποίος περί τα μέσα Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, παραβιάζοντας την πόρτα στο δημοτικό γήπεδο Ταγαράδων, εισήλθε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποιώντας με αυτό συνεχείς ελιγμούς προξένησε, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θέρμης την ολική καταστροφή του χλοοτάπητα.
  • Δύο ημεδαπών ηλικίας 31 και 27 ετών, οι οποίοι το Σεπτέμβριο του 2020 σε περιοχή του Δήμου Θέρμης, προσέγγισαν την οικία 26χρονου ημεδαπού, τον οποίο εξύβρισαν, ενώ ένας εξ αυτών πυροβόλησε με αεροβόλο πιστόλι αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια προς την οικία του 26χρονου πραγματοποιώντας σε αυτήν φθορές.
  • 52χρονης αλλοδαπής, η οποία εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός σε οικία 71χρονου σε περιοχή του Δήμου Θέρμης, απέσπασε τραπεζική κάρτα αναλήψεως, με την οποία συνεργός της, κατά το χρονικό διάστημα από 26-10-2020 έως και 4-11-2020 πραγματοποίησε συνολικά οχτώ (8) αναλήψεις ύψους (7.560) €.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.