Γράφει ο mitsos175

Οι νεοδημοκράτες λογοκριτές έχουν λόγο να λένε «μη δείχνετε εικόνες με Μητσοτάκη». Προσπαθούν να ξορκίσουν το κακό!

Γιατί τι έγινε στην Ικαρία που την επισκέφτηκε ο Γκαντέμης; Σεισμός! Κι αν δεν φωνάζανε, να φύγει, θα ήταν καταποντισμός! Στο τσακ τη γλύτωσαν. Είναι που ψηφίζουν ΚΚΕ, γι αυτό ζουν και πολλά χρόνια.

Τι έγινε όταν γύρισε στην πρωτεύουσα; Χαμός! Διακοπή ρεύματος φωτιά, εμφάνιση του Σάουρον κλπ – κλπ.

Μια παράσταση πήγε να δει στο θέατρο ο αφορισμένος και λίγο μετά που έβγαλε φωτογραφία με τον Λιγνάδη, βρήκαν στη φόρα τα άπλυτα του διευθυντή. «Ατυχία!»

Φυσικά δεν είμαι προληπτικός, ο Μητσοτάκης είναι αδίστακτος. Δεν πρόκειται περί κατάρας, αλλά περί πολιτικών επιλογών. Για μια πολιτική ανθρωποφαγίας, αδιαφορίας, εγωισμού, λεηλασίας φασισμού κοκ.

Όλα αυτά τα φυντάνια της δεξιάς – ακροδεξιάς έχουν σκελετούς στη ντουλάπα τους. Ολάκερο νεκροταφείο! Είναι ένας κι ένας!

Τι έχει σκοπό τώρα να κάνει με τη νέα φυλάκισή μας; Ότι και πέρυσι αλλά πιο μουλωχτά. «Σκοιλ ελικικού», «μεγάλους περιπάτους», «πέτσινες λίστες», πλιάτσικο «κι άγιος ο Θεός»!

Φυσικά διορισμό βαφτιστηριών στην αστυνομία, χουντικούς νόμους, μνημόνια, δικτατορία, ό,τι έκανε πέρυσι θα συνεχίσει να το κάνει εφόσον τον αφήσουμε. Νέοι άνεργοι, νέα λουκέτα, νέα μετάλλαξη πάνω στην ώρα που βγήκαν τα εμβόλια. Μέχρι να βγουν τα νέα θα έχουν κονομήσει από τα παλιά και θα βγει μια ακόμα πιο νέα μετάλλαξη για να μας κλείσουν μέσα καμιά εκατοστή χρόνια που θα έχουμε Μνημόνιο.

Αλλά το καλοκαίρι θα μειωθούν τα τεστ για θα έρθουν πάλι τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα. Το 2021 είναι copy paste το 2020 αλλά τουλάχιστο διαρκεί μια μέρα λιγότερο.

Φυσικά θα έχουμε ένταση με την Τουρκία καθώς θα σερβίρουμε μισό Αιγαίο σκέτο, ενώ ο Σουλτάνος θα διαμαρτυρηθεί που δεν έχει πασπαλισμένη και λίγη Θράκη. Τα γκάλοπ θα δείχνουν 400% τη ΝΔ μπερδεύοντας τα εκλογικά ποσοστά με το χρέος, ενώ ο κόσμος θα φτύνει όπου βλέπει τον ακαταλληλότερο, για να μην τον ματιάσει.

Μέσα εμείς έξω αυτοί. Γιατί δεν γίνεται να είμαστε έξω όλοι. Αν βγούμε εμείς έξω στο δρόμο να διαδηλώσουμε, αυτοί θα χωθούν πάλι στις τρύπες τους τρομαγμένοι, όπως είχαν χωθεί.

Ο Μητσοτάκης τόσα χρόνια υπουργός με τα Μνημόνια δεν τολμούσε να βγει έξω και τώρα βρήκε ευκαιρία να μας κλείσει μέσα για να κάνει διακοπές ανενόχλητος. Μένουμε σπίτι για να κάνουν τις βόλτες τους οι κηφήνες. Και στο τέλος να μας πάρουν τα σπίτια να τα δώσουν στις Τράπεζες. Πρώτα όμως θα χορτάσουν διακοπές! Ποιος είπε πως δεν έχει σχέδιο η ΝΔ; Απλά δεν ξέρετε ποιο είναι.

Λοιπόν φυλακή ή Επανάσταση; Μη φοβάσαι, έξω δεν κολλάει. Τήρησε τα μέτρα που λέει ο ΠΟΥ: Φόρα μάσκα μη σε γνωρίσει ο ρουφιάνος και κράτα απόσταση από τους μπάτσους. Πλύνε επίσης καλά τα χέρια σου για να μουντζώσεις τους χουντικούς.

πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.