Λίγες μέρες πέρασαν από τις αντιφατικές δηλώσεις της δημαρχιακής αρχής Θερμαϊκού για την μη ύπαρξη λόγου ανησυχίας των κατοίκων από την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη Νέα Μηχανιώνα.

Ελάχιστες  μέρες από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού όπου σε ερώτηση συμβούλου της αντιπολίτευσης σχετικά με την ιχθυόσκαλα Μηχανιώνας, από όπου υπήρξε η αρχική επιμόλυνση αλλά και ο παρατηρούμενος επιπολασμός, η απάντηση του αρμόδιου για το θέμα αντιδημάρχου ήταν πως παρά το αίτημά μας   για κλείσιμο της ιχθυόσκαλας Μηχανιώνας, η απάντηση του ΕΟΔΥ είναι πως δεν "κλείνουν λαχαναγορές, κρεαταγορές και ιχθυαγορές".

Σήμερα είχαμε μια κηδεία Μηχανιώτισσας που έπεσε θύμα στη μάχη με τον κορονοϊό, μετά από άνισο αγώνα δύο εβδομάδων διασωληνωμένη σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Χθες είχαμε διακομιδή από το ΚΥΜηχανιώνας άνδρα με κορονοϊό  σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η κατάσταση δυστυχώς δείχνει επιδεινούμενη.
Οι κάτοικοι είναι φοβισμένοι και δυστυχώς δεν λαμβάνουν υπεύθυνη και έγκυρη πληροφόρηση από πουθενά.

Ας βγουν επιτέλους οι λαλίστατοι, περί άλλων δημοσιολογούντες, διοικούντες να πράξουν το καθήκον τους.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.