Σε επιφυλακή βρίσκονται η Πολιτική Προστασία και όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Θέρμης για την αντιμετώπιση του επικείμενης επιδείνωσης του καιρού. Με απόφαση του δημάρχου Θόδωρου Παπαδόπουλου τίθενται σε πλήρη επιφυλακή, από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου η Πολιτική Προστασία του δήμου και οι υπάλληλοι όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. Επίσης το Επιχειρησιακό Κέντρο για κάθε έκτακτη ανάγκη θα είναι στη διάθεση των πολιτών με την τηλεφωνική γραμμή 2310467110 και για όσο διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Παράλληλα οι πολίτες, με την έναρξη της κακοκαιρίας θα έχουν στη διάθεσή τους, δύο επιπλέον τηλεφωνικές γραμμές, το 2310466339 και το πενταψήφιο νούμερο 15114, όπου θα μπορούν να επικοινωνούν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Επίσης, για όσο θα διαρκέσει η κακοκαιρία θα μπορούν να απευθύνονται και στις κατά τόπους Κοινότητες και τα τηλέφωνα που θα βρίσκονται αναρτημένα στην είσοδό τους.

Συσκευασμένο αλάτι διατίθεται σήμερα και αύριο σε όλες τις Κοινότητες του δήμου Θέρμης για όσους πολίτες θέλουν να προμηθευτούν, ενώ επιπλέον χύμα αλάτι θα μπορούν να προμηθευτούν έγκαιρα από το εργοτάξιο Θέρμης, το εργοτάξιο Βασιλικών και μπροστά από την Κοινότητα Τριλόφου.

Το σχέδιο δράσης της Πολιτικής Προστασίας με βάση τα μετεωρολογικά δεδομένα για την περιοχή, προβλέπει διαρκή συντονισμό με την αρμόδια διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και με τις εθελοντικές ομάδες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο δήμο Θέρμης.

Για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας ο δήμος Θέρμης έχει στη διάθεσή του συνολικά εννιά μηχανήματα (4 JCB, 2 εκχιονιστικά, 2 τροχήλατες αλατιέρες και ένα τρακτέρ), καθώς και 300 τόνους απόθεμα αλατιού.

Χρήσιμα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες σε όλη τη διάρκεια της επικείμενης κακοκαιρίας είναι:

Επιχειρησιακό κέντρο Θέρμης: 2310467110 & 2310466339 & 15114

Επιχειρησιακό Κέντρο Βασιλικών : 2396330023 και 2396330034

Επιχειρησιακό Κέντρο Μίκρας (Τρίλοφος): 2392330212 και 2392330210



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.