Τα έργα και οι ημέρες της διορισμένης υπουργού Πολιτισμού- Αθλητισμού αλλά κυρίως η συνέντευξη τύπου που « σε μια χυδαία προσπάθεια, παρακολουθήσαμε τόσο την υπουργό όσο και τον πρωθυπουργό………………..να παριστάνουν οι ίδιοι τα θύματα……..» (ανακοίνωση ΣΕΗ) και το ξεσκέπασμα γι’ άλλη μια φορά του φαύλου και αυταρχικού επιτελικού κράτους που υπηρετεί, έχουν οδηγήσει τον κόσμο του πολιτισμού, καλλιτέχνες, σωματεία και φορείς να ζητούν επιτακτικά την αποπομπή της υπουργού αφού δεν είχε το ηθικό ανάστημα να παραιτηθεί.

Εμείς αντίθετα, θέλουμε να συνεχίσει η «εξ αρίστων» διορισμένη υπουργός στη θέση της και να επιτελέσει το ρόλο που της έχουν αναθέσει ώστε να αμύνεται περι πάρτης και να κάνει σημαία της το πνεύμα και ηθική.

Να μας θυμίζει καθημερινά (αφού οι Έλληνες ξεχνάμε γρήγορα κατά τον πατέρα Μητσοτάκη) ότι αποτελεί αλγεινό παράδειγμα που καθρεφτίζει το ύφος και το ήθος των αρίστων που μας κυβερνούν.

Να μας θυμίζει πώς υπηρετείται η πολιτικά ανήθικη στρατηγική της συγκάλυψης, χωρίς κανένα ψήγμα πολιτικής έστω αξιοπρέπειας, αφού ο ξεπεσμός είναι με «τα φρένα σπασμένα».

Να μας θυμίζει τι είναι ψέμα, τι είναι διγλωσσία, τι είναι εξαπάτηση, τι είναι απαξίωση, τι είναι λοιδορία και πως συντελείται η καταρράκωση μιας αξιοπρέπειας.

Να μας θυμίζει πως σήμερα συνομολογεί για επικίνδυνους και ανήθικους, τους χθεσινούς ηθικά ακέραιους, που για το δημόσιο συμφέρον επελέγησαν αριστίνδην.

Να μας θυμίζει τον τρόπο που προστατεύονται «οι προστάτες».

Να μας θυμίζει τις γνωστές δεξιότητες των αδέξιων της δεξιάς κυβέρνησης και τους αυτοφυείς διορισθέντες υπηρέτες του επιτελικού κράτους.

Να μας θυμίζει ότι είναι μια εκ των τριών υπουργών της γενικής συνέλευσης της ΕΡΤ που και εκεί με την συνενοχή της, η αδιαφάνεια, η ρουσφετολογία, η λογοκρισία, η μονομέρεια, η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και οι προσλήψεις ημετέρων είναι στην ημερησία διάταξη, όσο δε για την προαγωγή και την παραγωγή πολιτισμού από την ΕΡΤ είναι απλά… ζητούμενο!

Συμφωνούμε με την ανακοίνωση του ΣΕΗ, στεκόμαστε αλληλέγγυοι, συμπορευόμαστε στον αγώνα τους και σε κάθε αγώνα που αφορά τις αξίες της ζωής και το δικαίωμα στο όνειρο μιας καλύτερης ανθρώπινης ζωής, με αξιοπρέπεια και ηθική.

Θέλουμε λοιπόν την Μενδώνη υπουργό, για να μη…ξεχάσουμε.

Υποσχόμαστε όμως ότι δε θα υποκλιθούμε σε αυτήν και όλο το συνάφι τους, που κλέβουν τη ζωή μας μεθοδικά.

Υποσχόμαστε πως δε θα γίνουμε ποτέ υποχείρια των πρεσβευτών της εξαπάτησης που αυτοί υπηρετούν.

ΥΓ.: Προς υπουργό Μενδώνη : Μην ακούτε τις φωνές από την Ν.Δ που σας προτρέπουν να παραιτηθείτε… είναι προβοκάτορες και Τρόλ του…. ΣΥΡΙΖΑ.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.