Ο Δήμος Θερμαϊκού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), διεξάγει δειγματοληψία ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) ανοιχτή προς όλους τους πολίτες, την Τρίτη 16/02/2021 και την Τετάρτη 17/02/2021, από τις 11:00πμ έως τις 16:00μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας, έναντι Δημαρχείου Θερμαϊκού, επί της οδού Αμπελοκήπων.

Σε έλεγχο μπορούν να υποβληθούν όλοι οι συμπολίτες μας.

Τονίζεται όμως πως η αυριανή ημέρα λόγω της απόφασης περί μη δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων όλων των βαθμίδων, με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς και στη μαθητική κοινότητα να προσέλθουν για εξέταση.

Οι δημότες θα πρέπει να γνωρίζουν πως:

 Για τη μετακίνηση τους αποστέλλουν μήνυμα στο 13033 με τον κωδικό 1, φορούν μάσκα προστασίας και τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας

 Για την εξέταση τους να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.

 Για τα αποτελέσματα τους θα δηλώσουν το κινητό τηλέφωνο στο οποίο θα τους σταλεί ενημέρωση με μήνυμα (sms).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.