Μήνυση κατά γυναίκας που βιντεοσκόπησε και διακίνησε βίντεο με προσωπικές του στιγμές κατέθεσε ο ράπερ Lamanif στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η μήνυση μάκιστα στρέφεται και κατά όσων αναπαρήγαγαν το επίμαχο βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός από την Περαία, στις 8/2 είχε αναρτήσει βίντεο στα social media, στο οποίο ενημέρωσε πως θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς βρισκόταν υπό συνεχείς εκβιασμούς και εξαφανίστηκε δημιουργώντας ανησυχία ακόμα και για τη ζωή του.

Μετά την έκδοση amber alert, εντοπίστηκε στις 13/2 σε υπαίθριο χώρο στη Θεσσαλονίκη, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Σε δήλωσή του μετά την κατάθεση μήνυσης, τόνισε ότι προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του και να απαντήσει σε όσους τον εκβίασαν.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, κινήθηκα νομικά για έναν και μόνο λόγο, ώστε ποτέ κανείς, ξανά, να βιώσει αυτό που πέρασα εγώ. Είδα ότι η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όσους έδειξαν στήριξη σε αυτήν», ανέφερε αποχωρώντας ο νεαρός καλλιτέχνης για να προσθέσει:

«Προσπαθώ πάλι να πατήσω στα πόδια μου, βγαίνω με τον πατέρα μου κάθε μέρα, θα το πάω στο τέρμα όσον αφορά αυτό που έγινε, δεν έχω να φοβηθώ κάτι, δεν αγχώνομαι για τίποτα, θα βρω τα πατήματά μου σύντομα…».

«Κινήθηκα νομικά για να μην περάσει ποτέ κανείς αυτό που πέρασα εγώ. Θα το πάω ως το τέρμα. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.