Η αύξηση των κρουσμάτων αλλά και των θυμάτων του κορονοϊού μεταξύ των κατοίκων του δήμου Θερμαϊκού, ανάγκασε τον δήμαρχο Θερμαϊκού να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει την ατομική ευθύνη, τα μέτρα ατομικής υγιεινής και τον περιορισμό των μετακινήσεων.
Η ανακοίωση του δημάρχου:

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται διπλασιασμός των επίσημα καταγεγραμμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στον Δήμο μας. Από τα 69, που καταγράφηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες, σήμερα μετράμε 126. Ο αριθμός είναι μεγάλος, αν σκεφτεί κανείς πως ήδη βρισκόμαστε στο τρίτο lockdown, όπου θα’ πρεπε να υπάρχει μειωμένη διασπορά.

Γνωρίζω ότι είστε κουρασμένοι, απογοητευμένοι, στενοχωρημένοι. Το ίδιο και γω. Οι αντοχές μας έχουν καμφθεί. Όμως, ας μην εγκαταλείπουμε. Οι ελεύθερες κλίνες στα Νοσοκομεία μας, στις ΜΕΘ, είναι ελάχιστες έως μηδενικές. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί. για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Αναλογιζόμενοι την ατομική μας ευθύνη, ας φοράμε παντού μάσκα, ας μην ξεχνάμε τους κανόνες υγιεινής, κυρίως, για τη δική μας προστασία, αλλά και των δικών μας ανθρώπων. Ας περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στο ελάχιστο. Ας κοπιάσουμε λίγο ακόμη για να ξαναχαρούμε τον τόπο μας ΟΛΟΙ και ΥΓΙΕΙΣ!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.