Ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ βρίσκεται καθημερινά δίπλα στις αδέσποτες γατούλες, προσφέροντάς τους την αγάπη και την περίθαλψη που αξίζουν στο πλαίσιο του δυνατού.

Μέσα από τα προγράμματα που υλοποιούνται καθημερινά από το κτηνιατρικό κέντρο και τα συνεργεία του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, σε συνεργασία με φιλοζωικά σωματεία, μεμονωμένους φιλόζωους και δημότες, οι αξιαγάπητες γατούλες μεταφέρονται για περίθαλψη, εμβολιασμούς, τσιπαρίσματα, αποπαρασιτώσεις, αιματολογικές εξετάσεις, παροχή τροφής, καθώς και στειρώσεις που είναι απαραίτητες για την μείωση ανεξέλεγκτων γεννήσεων.

Να σημειωθεί πως η μεταφορά των αδέσποτων ζώων γίνεται από τα συνεργεία περισυλλογής του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, κατόπιν ραντεβού που κλείνονται σε συνεννόηση με τους δημότες. Οι στειρώσεις, στις οποίες δίνεται η μεγαλύτερη βαρύτητα μέσα από τα προγράμματά μας, γίνονται σε καθημερινή βάση 4 με 5, τηρώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Συνολικά το μήνα, φτάνουν τις 85 με 90 και θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Είναι σημαντικό να τονιστεί πως ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ (Καλαμαριάς, Θέρμης, Θερμαϊκού), σύμφωνα με τα προγράμματα και τα στοιχεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι ο πρώτος και ο καλύτερος σύνδεσμός που ασχολείται με τα αδέσποτα ζώα σε όλη την Ελλάδα, βάση του πληθυσμού του, στην διαχείριση, στην περίθαλψη, στη χορήγηση τροφών κ.λ.π. των αδέσποτων ζώων, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους δήμους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σύμφωνα με τα προγράμματά μας και πάντα στα όρια του δυνατού λόγω του αυξημένου όγκου περιστατικών και ζήτησης από τους δημότες των τριών δήμων Καλαμαριάς, Θέρμης και Θερμαϊκού, παρακαλούμε την κατανόησή σας, διότι υπάρχει μεγάλη λίστα προτεραιότητας, βάση των καθημερινών ραντεβού που κλείνονται τηλεφωνικά από τους ενδιαφερόμενους.

Τα τηλέφωνα του συνδέσμου του ΣΥΠΠΑΖΑΘ είναι 2310-438496 και 2310-447995

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ από τις καθημερινές, δράσεις – περιθάλψεις, στειρώσεις κ.λ.π. που πραγματοποιεί ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ.



 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.