Μια φρέσκια ιδέα ξεκινά στον Δήμο Θερμαϊκού με την ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς καλλιτέχνες - graffitάδες, αυτούς τους ιδιαίτερους δημιουργούς που εκφράζονται μέσα από το Graffiti, απευθύνει ο Δήμος Θερμαϊκού, μέσω της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού, με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την εθνική παλιγγενεσία.

Στόχος είναι η ελευθερία αποτύπωσης του κλίματος εκείνης της εποχής σε χώρους που θα υποδείξει ο Δήμος.

Επισημαίνεται πως η προμήθεια των υλικών, που θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου, θα γίνει σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι, που πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως στις 10 Απριλίου 2021 και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, στέλνοντας ένα (1) ή δύο (2) σκίτσα με το ανωτέρω θέμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση visitthermaikos@gmail.com.

Πληροφορίες: στο τηλ.2392027000.


Είναι θεωρούμε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία, αν και λίγο καθυστέρησε, αν πρέπει τα έργα να είναι στη θέση τους στις 25 Μαρτίου.
Επιπλέον θα θέλαμε να επαναλάβαμε παλαιότερη πρότασή μας να υπάρξει μια πρόσκληση σε ιδιαίτερους δημιουργούς, γλύπτες, ξυλογλύπτες, εικαστικούς, graffitάδες για διαγωνισμό κατασκευής καλλιτεχνήματα σε σημεία αναφορά του Δήμου (πχ στην παραλιακή από Περαία έως και Αγία Τριάδα) ώστε να αποκτήσουν όνομα και ταυτότητα.
Ελπίζουμε όσοι καταθέτουν φρέσκιες ιδέες να αγκαλιάσουν προτάσεις που έχουν εκφράσει κατά καιρούς συνδημότες μας.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.