Εντονη κριτική από τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Φεστερίδη, στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο που έφερε ο Υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, για την Αστυνομία.

«Η μπάλα στην εξέδρα από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά τις συνεχείς αρνητικές εικόνες της Αστυνομίας, με προφανή δική του ευθύνη. Ολο το κείμενο γενικόλογο, θεωρία χωρίς ουσία, με τα περισσότερα σημεία να προβλέπονται από το οργανόγραμμα και τον κανονισμό της ΕΛ.ΑΣ. Λευκή επιταγή χωρίς αντίκρυσμα…», λέει ο κ. Φεστερίδης και καταλήγει:

«Την ώρα που η αναξιοκρατία βρίσκεται στο απόγειο, με τα «δικά μας παιδιά» βολεμένα και στοιβαγμένα σε γραφεία και «ειδικές υπηρεσίες».

ΝΑΙ στην αξιοκρατία και την παρουσία των αστυνομικών στο πεζοδρόμιο, κοντά στον πολίτη».Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.