Δεκάδες πολίτες συμμετείχαν στις εθελοντικές δράσεις οι οποίες έγιναν την Κυριακή 18 Απριλίου σε διάφορες κοινότητες του δήμου Θέρμης. Ειδικότερα η “Εθελοντική δράση πολιτών Θέρμης – Τριαδίου” ολοκλήρωσε σειρά παρεμβάσεων καλλωπισμού και αναβάθμισης του χώρου της παιδικής χαράς στο Φράγμα Θέρμης, αλλά και πέριξ αυτού, με την πολύτιμη συνδρομή και βοήθεια της Κοινότητας Θέρμης – Τριαδίου και του προέδρου Ευστάθιου Πιστέλα, καθώς και των αντιδημαρχιών Πρασίνου και Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.


Την ερχόμενη Κυριακή τα μέλη της Εθελοντικής δράσης καθώς και πλήθος πολιτών που τους πλαισιώνουν σε κάθε τους δράση, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Τριάδι όπου θα προβούν σε εργασίες αναβάθμισης και καλλωπισμού στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και τον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.