Στο δρόμο ο οποίος συνδέει τις κοινότητες Τριλόφου και Πλαγιαρίου (οδός Περικλέους), πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες συμπληρωματικές γεωτρήσεις, στο πλαίσιο της εκπόνησης της μελέτης για την κατασκευή γέφυρας στο σημείο όπου πριν από έναν ακριβώς χρόνο (21 Μαΐου 2020) σημειώθηκε κατολίσθηση λόγω ισχυρής νεροποντής. Λόγω των γεωτρήσεων απαγορεύεται η διέλευση οποιουδήποτε, ακόμη και πεζών. Η αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών ζητά από τους πολίτες να επιδείξουν κατανόηση και να μη διέρχονται από το σημείο για λόγους ασφάλειας έως ότου ολοκληρωθούν οι γεωτρήσεις τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι από το συγκεκριμένο δρόμο απαγορεύεται η διέλευση ΙΧ αυτοκινήτων για λόγους ασφαλείας.

* φωτο αρχείου



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.